Tako nas malo dijeli od najčarobnijeg doba u godini, a predmeti s motivima Božića već su svuda oko nas. Ako već sada smišljate što biste poklonili dragim ljudima, šalica je zasigurno jedan od najboljih poklona, onaj koji baš uvijek prolazi.

Galerija Šalica u obliku snježne kuće Šalica u obliku snježne kuće Šalica u obliku snježne kuće +1 AliExpress, 16,92 eura

Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kad se cijela obitelj skupi u svom domu i upali neki stari blagdanski film? Taj ugođaj može upotpuniti samo još šalica omiljenog toplog napitka koji grije dušu i tijelo.

Internetske trgovine već su prepune božićnih dekoracija koje će uljepšati ove blagdane. Kako bismo pronašli nešto baš posebno, zavirili smo na stranice AliExpressa i naišli na preslatku šalicu s motivom snježne kućice.

Šalica u obliku snježne kuće AliExpress, 16,92 eura (Foto: AliExpress)

Šalica dolazi u žutoj i puderasto ružičastoj boji, a posebna je zbog interesantnog poklopca koji igra ulogu krova prekrivenog snježnim pahuljama. Možda i najsimpatičniji detalj jest maleni dimnjak na poklopcu koji pruža poseban efekt kad para počne izlaziti. Odličan je poklon za mališane, ali i sve one koji njeguju dijete u sebi.

Šalica u obliku snježne kuće AliExpress, 16,92 eura (Foto: AliExpress)

Izrađena je od kvalitetne keramike pa proizvođač napominje da može u perilicu posuđa, bez straha od uništenja, a zadovoljni korisnici naglasili su da je idealna za veliku doze kave, za čaj, ali i za zobene pahuljice, koje mnogi biraju za doručak.

Ako vam se svidjela efektna šalica u obliku snježne kućice, možete je pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 16,92 eura.

Šalica u obliku snježne kuće AliExpress, 16,92 eura (Foto: AliExpress)

Ide odmah na listu želja: Šalica s poklopcem koji izgleda kao snježna kugla Šalice na Djeda Božićnjaka Šalice na Djeda Božićnjaka - 2 Šalice na Djeda Božićnjaka - 1 +1 Šalice na Djeda Božićnjaka - 3

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju