Dosta vam je da uvijek vi morate prati suđe, a da on nikada ne odradi svoj dio kućanskih poslova. Rješenje postoji! Kako biste ga naveli da se ukljući u domaćinstvo, prvo ga odvedite u spavaću sobu. Vjerujte, sporazum je od obostrane koristi!

Točno je da žene više rade u kućanstvu i spreman sam za ovakvu pogodbu A.B. medijski stručnjak

Prema novoj američkoj studiji, postoji način pomoću kojeg možete vašeg partnera navesti da vam pomogne u kućanskim poslovima. Vrlo je jednostavno - odvedite ga u spavaću sobu i to često. Studija je pokazala da parovi koji se više seksaju, manje se svađaju oko podjele kućanskih poslova. 


Psiholog Joshua Coleman ustvrdio je kako je tome navjerojatniji razlog to što žene, odmorne od kućanskih poslova imaju više snage za seks, a muškarci koju su seksualno zadovoljeni imaju više za volje za pomoć u kućanstvu.

Sviđa mi se ideja o više seksa za pravednu raspodjelu kućanskih poslova I.K. poduzetnik

Cijela bi se filozofija mogla svesti pod  - je li prije bila kokoš ili jaje, no priznat ćete, zvuči djelotovorno.

Istraživanje je pokazalo da se ženine obveze u braku povećavaju za sedam sati tjedno. Broj sati prosječnog muškarca u braku se povećava za samo jedan sat, pa ako je kao slobodan muškarac proveo sedam sati u domaćinstvu, u braku to čini samo osam sati. (Ako!)

Osim toga, 92% kućanskih poslova obavljaju žene, prosjek je 180 minuta dnevno, uključujući i kupovinu i peglanje.

I gdje nas to vodi? Prema istraživanju, polovica ispitanih svađa se oko kućanskih poslova barem jednom tjedno. Kako bi naveli partnere na pomoć u kućanstvu, petina se ispitanica spremno svađati, a šestina duriti. Zanimljivo, samo osam posto njih obećalo bi seks svom partneru ako bi on samo malo podignuo ruku. 

I da zaključimo, tih osam posto zapravo posjeduje zlatni ključ rješenja. Naravno, nećete biti transparentni i započeti igru sa: Dragi, ako budeš očistio cipele, usisao, otišao u dućan i obrisao prašinu...., ja ću ti.  Budite misteriozni i jednostavno ga napunite pozitivnom energijom - da se ima čemu veseliti nakon napornog dana u kućanstvu!