Prelijepa supruga Bena Afflecka, Jennifer Garner već neko vrijeme posjećuje poznatu seksualnu terapeutkinju Holly Hein. Glumica odlazi na seanse zbog problema u braku, a s terapijom je počela već i tijekom trudnoće

Da i slavni odlaze na seanse kod seksualnih terapeuta ni nije toliko nepoznata činjenica. No, kada to učini prelijepa Jennifer Garner koja je udana za jednako zgodnog Bena Afflecka, tada to postaje vijest.

Glumica od svoje terapeutkinje zatražila savjete za poboljšanje seksualnog života, ali je s njom razgovarala i o ostalim problemima u braku s Benom, jer želi sačuvati brak i obitelj

Jennifer naime redovito odlazi na seanse kod poznate seks terapeutkinje Holly Hein. Razlozi njezinih posjeta su problemu u braku s glumcem koji su započeli još za vrijeme Jenniferine trudnoće.

- Kao i svim brakovima, i Jenniferin i Benov brak ima svoje uspone i padove, pa se ona zato i odlučila na terapiju kod doktorice Hein. Ben je predivan čovjek, no pomalo je nesiguran i od Jennifer očekuje potpunu posvećenost, kazali su glumičini prijatelji.

Oni su pojasnili kako je glumica od doktorice zatražila savjete za poboljšanje seksualnog života, ali je s njom razgovarala i o ostalim problemima u braku s Benom, jer želi sačuvati svoj brak i obitelj.