I za šetnju gradom Severina Vučković ne odriče se vrhunskog modnog stila pa je pjevačica za dolazak na Markov trg u Zagrebu na lijep sunčan dan odabrala kombinaciju u bijeloj i najnježnijoj ružičastoj boji.

Galerija

Sve bliže Markovom trgu, napisala je Severina uz seriju fotografija koje je snimila fotografkinja Matea Smolčić Senčar. Pjevačica je fotografije objavila na svom Instagramu te svoje pratitelje i obožavatelje obradovala još jednim sjajnim modnim izdanjem.

Za dolazak na Markov trg jedna od najbolje odjevenih Hrvatica odjenula je blejzer i midi suknju najnježnije nijanse ružičaste boje. I blejzer i suknja na rubovima imaju dodatak prozirne tkanine nalik tilu, detalj koji ovaj kostim čini posebno zanimljivim. I suknja i sako odostraga imaju raspor, a Severina je ispod sakoa nosila bijelu majicu.

Severina nosi blejzer i suknju brenda Sportmax Foto: www.eraldo.com

Odabrala je i atraktivne čizme bijele boje bez prstiju te s potpeticom od devet centimetara. Ovakve čizme zaista ne bi znao svatko nositi, ali Severina je i taj pomalo ekstravagantan komad uspješno isfurala.

Severina nosi bijele čizme bez prstiju brenda Sportmax Foto: chirullishop.com

Dozu klasičnog luksuza stajlinu je dala torba modne kuće Dior, mini verzija kultnog modela Lady Dior u bijeloj boji, nazvan po princezi Diani, odnosno Lady Diani.

Severina u kostimu i čizmama bez prstiju brenda Sportmax - 2 Foto: Matea Smolčić Senčar

Najbolje torbe u Severininu ormaru: 10 modela u koje smo se zaljubili na prvi pogled

Haljina ispod koje Severina uvijek nosi bodi – čak i kad je vani jako vruće