Lady Dior obožavani je model torbe među damama diljem svijeta. Riječ je o kožnatoj torbici s utisnutim prepoznatljivim uzorkom koju je dizajnirao Gianfracno Ferre još davne 1994. godine. Torba je tada nosila ime Chouchou.

Galerija Vlatka Pokos Lady Dior medium torba, 6500 eura Lady Di obožavala je svoju Lady Dior torbicu +2 Lady Di

Torba Lady Dior preimenovana je u današnje ime po princezi Diani ili Lady Di, koja je bila njezina velika obožavateljica. Dobila ju je na dar od francuske prve dame Bernadette Chirac 1995. godine, a nosila ju je u najrazličitijim prilikama sve do svoje prerane smrti.

Taj kultni četvrtasti model s ručkom popularan je i danas, a radi se od različitih materijala – nabaviti možete sve od satenskog modela preko baršunaste do kožnate torbice Lady Dior. Na raspolaganju su i različite veličine torbe te razne boje. 

Lady Di obožavala je svoju Lady Dior torbicu Lady Di obožavala je svoju Lady Dior torbicu (Foto: Profimedia)

Torba Lady Dior lako se prilagođava svakom izdanju – lijepo će izgledati u večernjoj kombinaciji, ali i svakodnevnom street style izdanju.

Elegancija s daškom seksepila

Da ova torba može biti efektan dodatak street style izdanju, na svojem primjeru pokazala je i Vlatka Pokos, koja je na društvenim mrežama podijelila fotografije sa zagrebačke špice.

Vlatka Pokos nosi mini model crne torbe Lady Dior, a kombinira ga uz tamnoplave traperice trapez-kroja, crni strukirani sako i čizme s iglenom potpeticom.

Dašak seksepila u toj elegantnoj kombinaciji donosi prozirna majica koja proviruje ispod sakoa, a urbani štih daje Diorov predimenzionirani šal.

Lady Dior medium torba, 6500 eura Lady Dior medium torba, 6500 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje staro 33 godine: Dokaz da je Vlatka Pokos oduvijek bila ljubiteljica elegancije Vlatka Pokos Vlatka Pokos u sjajnoj kombinaciji Vlatka Pokos +4 Vlatka Pokos

Vlatka Pokos: Glamurozna haljina stvorena za isticanje ženstvenih aduta Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Momčilo Gurović +1 Maja Šuput

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju