Severina se trenutno nalazi na odmoru na otoku Vrniku kod Korčule te uživa u klasičnim morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja. Na svojim društvenim mrežama nedavno je podijelila jednu modnu inspiraciju za odlazak na plažu.

Galerija

Severina je na Instagramu objavila seriju fotografija s odmora na otoku Vrniku, a na kojima pozira u kombinaciji savršenoj za odlazak na plažu.

Na fotografijama nosi bikini poljske dizajnerice Magde Butrym čije su kreacije iznimno popularne među damama iz javnog života – iz Hrvatske i svijeta. Njezine bikinije voli nositi i manekenka Adriana Ćaleta-Car.

Severina je odabrala komplet u boji bijele kave iz kolekcije Magde Butrym za proljeće / ljeto 2024. godine. Sastavljen je od uvrnutog bandeau grudnjaka i gaćica visokog struka ukrašenog dodatnim elastičnim materijalom.

Bikini je to napravljen od mješavine poliamida i elastana dostupan u veličinama od 34 do 42, a koji najbolje pristaje damama s raskošnim ženstvenim adutima.

 

Magda Butrym bikini SS 2024 - 2 Foto: Internetske stranice proizvođača

Severina ga je nosila uz smeđi šešir predimenzioniranog oboda i kožnate sandale otvorenih prstiju iz talijanske modne kuće Gucci.

Severina: "Mokra" majica za koncert koja je podignula mnoge obrve

Severini pristaje savršeno: Je li ovo Dalmatinkama stvarno omiljen model haljine?