Severina je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografije s čarobnog odmora u francuskom Biarritzu. Smješten samo 35 kilometara od granice sa Španjolskog, Biarritz je nekad bio okupljalište aristokracije, a danas je obožavana turistička destinacija.

Galerija Bijele haljine u splitskim street style izdanjima - 1 Bijele haljine u splitskim street style izdanjima - 2 Bijele haljine u splitskim street style izdanjima - 3 +7 Bijela haljina u splitskom street style izdanju

Kao i mnoge druge ljubiteljice mode, ni Severina nije odoljela tome da za put spakira razne odjevne kombinacije. Među komadima koje je odjenula nalazi se i fantastična haljina britanske dizajnerice Victorije Beckham.

Severina u haljini Victorije Beckham Severina u haljini Victorije Beckham (Foto: Severina/Instagram)

Bivša spajsica ovaj je model lansirala u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2024. godine.

Victoria Beckham, proljeće/ljeto 2024. Victoria Beckham, proljeće/ljeto 2024. (Foto: Profimedia)

Dugačka haljina od viskoze i acetata ima duboki dekolte specifična dizajna. Tanka traka povezuje prednji i stražnji dio haljine na kojem se pak nalazi decentan patentni zatvarač.

Efektna haljina Victorije Beckham Efektna haljina Victorije Beckham (Foto: Mytheresa)

Severina je za sebe odabrala model u bijeloj boji. "A treća je bila boja", napisala je u opisu fotografija. Citirala je svoj svoj hit "Dalmatinka" u kojem je obećala vjernost bijeloj boji, neosporno povezanoj s Dalmacijom, a pogotovo Splitom.

Efektna haljina Victorije Beckham Efektna haljina Victorije Beckham (Foto: Mytheresa)

Zavirili smo u arhivu fotografija sa splitskih ulica kako bismo provjerili nosi li se na njima bijela boja (i bijele haljine) te smo ustanovili kako je to definitivno jedna od zastupljenijih boja, pogotovo u ljetno doba.

Međutim, je li to stvarno omiljena boja Dalmatinki otkrit ćete nam vi u našoj anketi.

Bijela boja je...

glasova:

Bijele haljine u splitskim street style izdanjima - 4 Bijela haljina u splitskom street style izdanju (Foto: Josko Supic/Vojko Basic/Cropix)

Severina Nismo ni sumnjali da će Severina bez problema isfurati najčudnije štikle u ovoj godini

Severina Kraljica stila: 12 najboljih Severininih kombinacija u 2023. godini

Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio Kraljica stila: Najljepša haljina s hrvatskih crvenih tepiha u godini na izmaku

Severina Divne su: Severina opet ima spektakularne štikle, ovaj put s najtraženijim ukrasom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju