Sharon Stone došla je na zabavu povodom Majčinog dana u sklopu koje su joj njezini sinovi uručili priznanje za "majku godine"

Američka glumica Sharon Stone bila je glavna zvijezda na zabavi organizacije "Associates For Breast and Prostate Cancer Studies" koja se održala u sklopu Majčinog dana.

Sharon je na dodjeli dobila priznanje za majku godine, a uručili su joj ga njezini sinovi, 16-ogodišnji Roan, 12-ogodišnji Laird i 10-ogodišnji Quinn.

'Sharon Stone dobila je priznanje za majku godine.'

Blistala je od sreće i naglasila koliko je ponosna na svoje dečke. "Zahvalna sam zbog toga što su me moja djeca odabrala, ja sam sretna majka", kazala je Sharon koja je svu trojicu sinova posvojila.

Za zabavu je odjenula vrlo ležerno modno izdanje koje su neki komentatori na društvenim mrežama prozvali staromodnim. "Ne stoji joj ovo, bolje izgleda u mladenačkim komadima. Šteta da ovako lijepa žena nosi odjeću koja je postaruje", jedan je od komentara na Instagramu.

Kombinacija bijelih lanenih hlača, zelene majice, plavog sakoa, šarene marame i tenisica nije se svima svidjela, ali nitko nije mogao poreći da bez obzira na odabir odjeće 59-ogodišnja diva izgleda fantastično.