Sharon Stone dodijeljena je prestižna nagrada za životno postignuće Gold Cariddi na Filmskom festivalu Taormina u Italiji. Na svečanoj dodjeli glumici je nagradu uručila Elvira Amata, savjetnica za turizam za Siciliju, a Sharon je izgledala spektakularno u monokromatskoj haljini s perjem.

Galerija

Svečana maksi haljina s potpisom talijanskog modnog dizajnera Antonija Marrasa ima crni uzorak na bijeloj podlozi, u stilu velikih mrlja od boje te je ukrašena perjem. Dramatična kreacija ima i plašt, a glumica ju je kombinirala s tanga-sandalama smeđe boje na tanki ravni potplat.

Sharon Stone na Filmskom festivalu Taormina u Italiji - 3 Foto: Guliver image

Ravne sandale glamuroznom stajlingu dale su dašak ležernosti, no visokih potpetica Sharon se ipak nije odrekla za pojavljivanje na crvenom tepihu Filmskog festivala Taormina prije ceremonije dodjele nagrada.

Sharon Stone na Filmskom festivalu Taormina u Italiji - 1 Foto: Guliver image

Prozirnu zlatnu haljinu talijanske modne kuće Dolce & Gabbana, kojoj je Sharon Stone zaštitno lice, glumica je spojila sa zlatnim štiklama talijanskog brenda ručno rađenih cipela Santoni.

Sharon Stone na Filmskom festivalu Taormina u Italiji - 7 Foto: Guliver image

Otmjene sandale s potpeticom od deset i pol centimetara imaju efekt ogledala, a iako su vrlo lijepe i elegantne mnoge žene i dalje bi, radi udobnosti, radije odabrale ravni đon te nosile smeđe sandale iz kombinacije s raskošnom maksi haljinom.

Sharon Stone u zlatnim štiklama talijanskog brenda Santoni Foto: www.santonishoes.com

I kada je o nakitu riječ, Stone je povjerenje dala talijanskom dizajnu te je uz zlatnu haljinu nosila vrlo upečatljivi zlatni nakit brenda Coppola e Toppo, dok ga je u izdanju s maksi haljinom izostavila jer bi uz takvu spektakularnu kreaciju nakit samo bio suvišan.

Sharon Stone na Filmskom festivalu Taormina u Italiji - 4 Foto: Guliver image

Manje je više? Ne za Sharon Stone koja izgleda kao milijun dolara dok krši modna pravila

Nosite li ih još? Sharon Stone u (nekad) omiljenim tenisicama Hrvatica