Tajice, posebno dizajnirane traperice, široke tunike, predimenzonirane haljine... Ovo su odjevni komadi koje trgovine odjećom obično imaju u sklopu ponude za trudnice.

Galerija

Naravno, primarni cilj ovih širokih komada nije skrivanje trbuha, nego udobnost. U određenom trenutku tijekom trudnoće, često krajem prvog ili početkom drugog tromjesečja, većina trudnica shvati da im njihova garderoba ili barem njezin dio u nadolazećem periodu neće biti od koristi.

I tada se prebacuju na trudničke komade (ili u prvi plan dolazi predimenzionirana odjeća koja je i inače jako popularna).

No, pored dama koje tijekom trudnoće najviše vole provoditi dane u širokim, predimenzioniranim komadima, tu su i one trudnice koje vole pokazati svoj trudnički trbuh. Među njima su i brojne slavne dame.

Glumica Margot Robbie Foto: Profimedia

Posljednja među njima je glumica Margot Robbie koju su fotografi ovih dana snimili u uskoj crnoj majici spuštenih ramena koja je prozirna na području trbuha.

Pjevačica Rihanna Foto: Profimedia

Slavna dama čija su trudnička izdanja uvijek privlačila pozornost je Rihanna. Pjevačica je svoj goli trudnički trbuh ponosno pokazivala i na crvenom tepihu i u ležernim, svakodnevnim situacijama.

Koje još slavne dame tijekom trudnoće nisu skrivale svoj trudnički trbuh pod širokom odjećom pogledajte u galeriji na početku teksta.

Trudnica iz centra Zagreba uz hlače udobnije od trenirke nosi mekane natikače i izgleda vrlo šik

10 slavnih dama koje se ne odriču bikinija ni u trudnoći