Potpuno ravni i snježno bijeli zubi bez razmaka prizor su koji svakodnevno viđamo na crvenom tepihu brojnih filmskih i glazbenih događanja.

Galerija

Zvijezde se redovito podvrgavaju dentalnim zahvatima kako bi njihov osmijeh bio savršen. Međutim, neke poznate dame odbijaju ispraviti svoje zube jer smatraju da se upravo zahvaljujući njima razlikuju od drugih glumica ili pjevačica.
Jewel Kilcher Foto: Profimedia

Jewel Kilcher od početka karijere dobiva kritike na račun svog nepravilnog osmijeha. Tema rasprava postala je i kada su njezini obožavatelji pomislili da ih je – ispravila. Naime, Jewel je za ulogu June Carter Cash u biografskom filmu "Ring Of Fire" morala nositi protezu pa su mnogi povjerovali da je promjena trajna.

Moji zubi oduvijek su bili kontroverzni. Uvijek su me zezali zbog zagriza, a istovremeno me proganjaju ako pomisle da sam ih popravila. Jednostavno ne mogu pobijediti u toj situaciji, ali drago mi je da me ljudi vole takvu kakva jesam, rekla je u jednom intervjuu.

Kirsten Dunst Foto: Profimedia

Nesavršen osmijeh ima i glumica Kirsten Dunst. Producenti su od nje često tražili razne korekcije na zubima, ali ona ih je odbijala zahvaljujući savjetu redateljice Sofije Coppole.

Ona mi je bila poput starije sestre. Sjećam se da mi je jednom rekla kako obožava moje zube i da ih nikada ne bih trebala mijenjati. Kada sam imala 20 godina tražili su me da ih ispravim zbog uloge, a ja sam rekla da ću ih zadržati jer Sofia misli da su kul, priznala je Kirsten.

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa

U galeriji pogledajte još slavnih dama koje vole svoj prirodan osmijeh.

Kate Moss Foto: Profimedia