Popularne starke, tenisice brenda Converse, su mnogima omiljeni model obuće koji nikad ne izlazi iz mode.

Galerija

Iako nisu uvijek na tronu popularnosti, za obožavateljice se ne trebaju brinuti, posebno u toplijem dijelu godine kada su platneni modeli omiljeni izbor mnogih damama.

Bez obzira na trendove, starke su tenisice koje uvijek imaju vojsku obožavatelja među oba spola, vole ih sve generacije, a ne mogu im odoljeti ni slavne dame među kojma su glumice Jessica Alba i Charlize Theron te pjevačica Franka Batelić.

Tenisice koje su se prvi put pojavile davne 1917. godine i koje su prvotno bile namijenjene sportašima, danas su nezaobilazan dio street style kombinacija, a obožavaju ih nositi i Hrvatice koje ih kombinariju uz traperice, suknje, haljine...

Nama je za oko zapela lijepa djevojka koja je šarenim starkama začinila svoju kombinaciju za subotnju šetnju Zadrom.

Centrom Zadra prošetala je u niskom modelu popularnih tenisica koji nosi ime "My Story". Bijele tenisice "išarane" su natpisom "My story" u raznim bojama.

Model starki Foto: Internetska stranica proizvođača

Ostatak ležerne proljetne kombinacije činio je dugi tamni kaput s ovratnikom s reverima ispod kojeg se nazirala efektna ružičasta majica od rebrastog materijala sa zvonolikim rukavima te tamnoplave traperice ravnih nogavica koje je lijepa dama podvrnula na dnu, a koje su savršen par kultnim tenisicama.

Od 23 eura: 10 modela tenisica koje ćemo nositi ovog proljeća

Kada su u pitanju modni detalji, nosila je efektne sunčane naočale i kratki lančić s privjeskom u obliku srca. Preko ramena je prebacila torbicu s metalnim lancem.

Starke su tenisice koje Hrvatsice obožavaju nositi Foto: Luka Gerlanc/Cropix