Popularne starke, tenisice brenda Converse, su mnogima omiljeni model obuće koji nikad ne izlazi iz mode.

Galerija Street Style izdanje iz Zadra Starke su tenisice koje Hrvatsice obožavaju nositi Street Style izdanje iz Zadra - 1 +3 Charlize Theron u starkama

Iako nisu uvijek na tronu popularnosti, za obožavateljice se ne trebaju brinuti, posebno u toplijem dijelu godine kada su platneni modeli omiljeni izbor mnogih damama.

Bez obzira na trendove, starke su tenisice koje uvijek imaju vojsku obožavatelja među oba spola, vole ih sve generacije, a ne mogu im odoljeti ni slavne dame među kojma su glumice Jessica Alba i Charlize Theron te pjevačica Franka Batelić.

Tenisice koje su se prvi put pojavile davne 1917. godine i koje su prvotno bile namijenjene sportašima, danas su nezaobilazan dio street style kombinacija, a obožavaju ih nositi i Hrvatice koje ih kombinariju uz traperice, suknje, haljine...

Nama je za oko zapela lijepa djevojka koja je šarenim starkama začinila svoju kombinaciju za subotnju šetnju Zadrom.

Centrom Zadra prošetala je u niskom modelu popularnih tenisica koji nosi ime "My Story". Bijele tenisice "išarane" su natpisom "My story" u raznim bojama.

Model starki Model starki (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ostatak ležerne proljetne kombinacije činio je dugi tamni kaput s ovratnikom s reverima ispod kojeg se nazirala efektna ružičasta majica od rebrastog materijala sa zvonolikim rukavima te tamnoplave traperice ravnih nogavica koje je lijepa dama podvrnula na dnu, a koje su savršen par kultnim tenisicama.

Od 23 eura: 10 modela tenisica koje ćemo nositi ovog proljeća Bijele tenisice popularan su izbor među brojnim damama Rodea tenisice, 45,95 eura Reserved tenisice, 22,99 eura +7 H&M tenisice, 39,99 eura

Kada su u pitanju modni detalji, nosila je efektne sunčane naočale i kratki lančić s privjeskom u obliku srca. Preko ramena je prebacila torbicu s metalnim lancem.

Starke su tenisice koje Hrvatsice obožavaju nositi Starke su tenisice koje Hrvatsice obožavaju nositi (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju