U središtu glavnog grada Hrvatske uvijek pronalazimo odličnu street style inspiraciju, a među mnoštvom prolaznika istaknula se zgodna plavokosa djevojka u "lukavim" hlačama koje vizualno sužavaju figuru

Galerija

Nekoć smo crtu sa strane mogli vidjeti samo na trenirkama, ali već nekoliko sezona ona se nalazi na raznim modelima hlača za svaki dan, pa čak i na onim finijim krojevima. Osim što su takve hlače estetski privlačne te izgledaju vrlo moderno, crta nije tu samo da bi bila ugodna oku. Naime, crta sa strane i vizualno sužava figuru, zbog čega ih žene vole imati u svojoj garderobi.

Hlače s crtom sa strane vizualno sužavaju figuru zbog čega ih žene vole imati u svojoj garderobi, a nosi ih i zagrebačka street style ljepotica iz naše priče

Ove "lukave" hlače s trikom za stanjivanje za svoj street style izabrala je i zgodna djevojka koja je prošetala centrom Zagreba. Crne hlače s bijelom crtom sa strane kombinirala je uz crne gležnjače od brušene kože i trendi bundicu bež i smeđe boje.

Uz bundicu, dozu glamura mladenačkom street styleu plavokose ljepotice dale su i viseće zlatne naušnice ukrašene biserom te sunčane naočale mačkastog okvira, dok je plavi lak na noktima unio razigranost u njen stajling.

Nadahnuti modnim izborom zagrebačke plavuše pronašli smo tri komada s kojima možete složiti sličan stajling. U fotogaleriji pogledajte još jednu mladu damu iz Zagreba koja je za svoj street style izabrala ove "pametne" hlače.

Street style plavuše iz Zagreba u \'lukavim\' hlačama - 2 Foto: Slaven Janđel