Sunday Rose Kidman-Urban, 16-godišnja kći slavne glumice Nicole Kidman i glazbenika Keitha Urbana, zakoračila je u svijet mode s velikim stilom.

Galerija

Oduševila je publiku svojom prvom šetnjom pistom na pariškom Tjednu mode predstavljajući novu kolekciju talijanske modne kuće Miu Miu za proljeće/ljeto 2025.

Sunday Rose nosila je bijelu haljinu bez rukava, s jednostavnim, ali elegantnim krojem. Haljina ima suptilni detalj u obliku vrpce koja dodaje nježnost i sofisticiranost cijelom izgledu.

Uz haljinu je kombinirala tamno sive dokoljenke, koje su dodale malo modernog i odvažnog tona njezinoj odjevnoj kombinaciji. Na nogama je nosila crne cipele s otvorenim prstima, što savršeno zaokružuje minimalistički i elegantan izgled, tipičan za revije visoke mode.

Svojom elegancijom i lakoćom pokreta osvojila je srce publike, a modni svijet s nestrpljenjem iščekuje njezine sljedeće korake, posebno nakon što ju je pohvalio i Vogue.

Nakon što je zablistala na modnoj reviji, pridružila se svojoj majci na ekskluzivnoj večeri koju je organizirao Miu Miu, a mnogi su zaključili da mama i kći baš nalikuju jedna drugoj.

Sunday Rose na dobrom je putu da postane nova zvijezda modne scene. Mlada manekenka svojom je gracioznošću i stilom osvojila mnoge, a svijet mode s nestrpljenjem iščekuje njezine buduće projekte.

Sunday Rose Kidman na modnoj reviji Miu Miu Foto: Profimedia

Hoće li postati stalna pojava na pistama diljem svijeta? Vrijeme će pokazati, no jedno je sigurno – modni svijet upravo je dobio novu zvijezdu.

Revija brenda Miu Miu za proljeće/ljeto 2025. na kojoj je debitirala Sunday Rose bila je dio šireg umjetničkog dijaloga, koji istražuje kako žene vide same sebe kroz vlastiti pogled, dok je stilistica Lotta Volkova dodala osjećaj kreativnog nereda.

Kombinacije su uključivale slojevite polo-majice, vintage printove, cvjetne suknje, patentirane balonere i haljine inspirirane 1920-ima.

Revija brenda Miu Miu za proljeće-ljeto 2025. Foto: Profimedia

Pogledajte koje još kćeri poznatih mama jako nalikuju na njih. 

Slavne žene koje izgledaju baš poput svojih mama