U posljednje vrijeme poznati brendovi sve češće surađuju s djecom slavnih osoba. Iako u mlađoj dobi nisu bili medijski eksponirani, danas su oni ti koji se umjesto svojih roditelja pojavljuju na plakatima ili na naslovnicama časopisa. Tako je ovih pet kćeri slavnih osoba odlučilo krenuti roditeljskim stopama. Njihova imena možda su im bile odskočne daske u svijet glamura, no tu će se zadržati sa svojim talentom, marljivošću i osobnošću.

Galerija Ava Phillippe Reese Witherspoon i Ava Phillippe Kaia Gerber s mamom Cindy i tatom Randeom +4 Kaia je po mnogima već sad ljepša od mame Cindy u najboljim danima  

Lily-Rose Depp
Roditelji mlade ljepotice su Johnny Depp i Vanessa Paradis. Lily-Rose imala je 16 godina kad je započela suradnju s modnom kućom Chanel te postala zaštitno lice njihova parfema Chanel No.5 L'Eau. Uz modu, zanima je i gluma. Iza sebe ima šest filmskih uloga te tri nova filma u produkciji.

Lily Rose Depp Lily Rose Depp (Foto: Getty Images)

Ava Phillippe
Kakva majka (i otac), takva kćer. Tako bismo najbolje mogli opisati 19-godišnju Avu i njezine roditelje, Reese Witherspoon i Ryana Phillippea. Prava je umjetnička duša, bavi se fotografijom, crtanjem te izrađuje skulpture. Ava je 2018. godine bila zaštitno lice jesenske kolekcije brenda Rodarte.

Reese Witherspoon i Ava Phillippe Reese Witherspoon i Ava Phillippe (Foto: Getty Images)

Kaia Gerber
Lijepa Kaia kći je supermodela Cindy Crawford i poduzetnika Rande Gerbera. Posljednjih sezona glavna je manekenska zvijezda na pistama te niže uspjehe u svijetu mode.

Kaia je po mnogima već sad ljepša od mame Cindy u najboljim danima Kaia je po mnogima već sad ljepša od mame Cindy u najboljim danima (Foto: Profimedia/GettyImages)

Maya Thurman-Hawke
Glumci Uma Thurman i Ethan Hawke ponosni su roditelji 20-godišnje Maye, koja je također odlučila zaplivati glumačkim vodama. Upisala je prestižni fakultet Julliard, ali je odustala od njega 2017. godine zbog uloge u televizijskoj adaptaciji romana "Male žene".

Uma Thurman i Maya Thurman-Hawke Uma Thurman i Maya Thurman-Hawke (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

Iris Law
Kći britanskih glumaca Judea Lawa i Sadie Frost sa 16 godina postala je zaštitno lice kozmetičke kampanje brenda Burberry. U svijet mode ušla je uz blagoslov svoje krsne kume Kate Moss.

Iris Law Iris Law (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju