Severina je za novogodišnju noć u Dubrovniku odjenula romantičan bijeli kaput ispod kojeg se krio odjevni komad kojeg su u svom ormaru željele brojne domaće i svjetske ljubiteljice mode

Brojni okupljeni na dubravačkom Stradunu odbrojavali su do Nove godine uz pjevačicu o kojoj se 2015. najviše govorilo i pisalo. Riječ je, naravno, o Severini čije je prošogodišnje grandiozno vjenčanje bilo u središtu domaćih showbizz zbivanja.

A jedan od najočekivanijih modnih događaja kako u svijetu tako i kod nas, bio je dolazak limitirane kolekcije omiljenog dizajnera sestara Kardashian za poznati komercijalni modni lanac – 'Balmain x H&M'.

Severina je kao velika ljubiteljica mode odabrala za sebe nešto za sebe iz te kolekcije, a upravo je u haljini s tim traženim potpisom nosila na novogodišnjem dočeku u Dubrovniku.

 

Odabrala je upravo onu haljinu najčešće isticanu kao najtraženiji komad iz kolekcije, zbog čega je njezina cijena u internetskoj preprodaji dosezala čak 5 puta višu cijenu od početne.

Mini haljina ukrašena zlatnim aplikacijama sjajno je izgledala uz crne uske čizme iznad koljena.

No, prije nego se zagrijala uz vesle ritmove svojih poznatih hitova, pjevačica je na pozornici bila u dugom snježnobijelom kaputu.

Uz zvonoliki kroj te jednostavni gornji dio ovog toplog odjevnog komada, Severina je izgledala vrlo damski i romantično.