Severina je za novogodišnju noć u Dubrovniku odjenula romantičan bijeli kaput ispod kojeg se krio odjevni komad kojeg su u svom ormaru željele brojne domaće i svjetske ljubiteljice mode

Brojni okupljeni na dubravačkom Stradunu odbrojavali su do Nove godine uz pjevačicu o kojoj se 2015. najviše govorilo i pisalo. Riječ je, naravno, o Severini čije je prošogodišnje grandiozno vjenčanje bilo u središtu domaćih showbizz zbivanja.

A jedan od najočekivanijih modnih događaja kako u svijetu tako i kod nas, bio je dolazak limitirane kolekcije omiljenog dizajnera sestara Kardashian za poznati komercijalni modni lanac – 'Balmain x H&M'.

Severina je kao velika ljubiteljica mode odabrala za sebe nešto za sebe iz te kolekcije, a upravo je u haljini s tim traženim potpisom nosila na novogodišnjem dočeku u Dubrovniku.

 

Odabrala je upravo onu haljinu najčešće isticanu kao najtraženiji komad iz kolekcije, zbog čega je njezina cijena u internetskoj preprodaji dosezala čak 5 puta višu cijenu od početne.

Tko bolje nosi hit haljinu kolekcije 'Balmain x H&M'?

glasova:

Mini haljina ukrašena zlatnim aplikacijama sjajno je izgledala uz crne uske čizme iznad koljena.

No, prije nego se zagrijala uz vesle ritmove svojih poznatih hitova, pjevačica je na pozornici bila u dugom snježnobijelom kaputu.

Uz zvonoliki kroj te jednostavni gornji dio ovog toplog odjevnog komada, Severina je izgledala vrlo damski i romantično.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju