Oni su intrigantni, naočiti i šarmantni, ali na našu žalost – nisu stvarni. U povijesti televizijskih serija mnogo je neodoljivih muških likova koji su nas osvojili na prvu.

Galerija

Povod tome često je bio fizički izgled glumaca koji ih utjelovljuje, ali "zadržali" su nas zahvaljujući karakternim osobinama koje su im podarili scenaristi i redatelji.

Tko bi mogao zaboraviti fatalnog Dylana McKayja kojeg je u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills 90210" glumio Luke Perry? Naoko zločesti dečko dobrog srca koji se nađe u ljubavnom trokutu s Brendom Walsh (Shannen Doherty) i Kelly Taylor (Jennie Garth) preko noći je postao predmet snova zaluđenih obožavateljica diljem svijeta.

Dylan McKay (Luke Perry, Beverly Hills 90201) Foto: Guliver/CoverImages

Prvi brk Hollywooda, Toma Sellecka, starije generacije pamte kao Thomasa Magnuma iz serije "Magnum, P.I.", a nove obožavatelje stekao je pojavljivanjem u legendarnoj američkoj humorističnoj seriji "Prijatelji".

Iako je većina obožavatelja "Prijatelja" bila presretna kada su se Monica (Courteney Cox) i Chandler (Matthew Perry) zaljubili, nitko od njih nije mogao zaboraviti njezinu prvu fatalnu ljubav. Naravno, u pitanju je doktor Richard Burke, kojeg je glumio upravo Selleck.

Richard Burke (Tom Selleck, Prijatelji) Foto: Profimedia

Lik Richarda pojavljivao se u četiri sezone serije. Monica i Richard naposljetku prekidaju vezu zato što se on ne želi oženiti s njom, a Burke se u seriji posljednji put pojavljuje u 6. sezoni, u trenutku kada Chandler želi zaprositi Monicu.

Zgodni doktor tada priznaje da ipak želi brak i djecu s Monicom, ali za njega je tada bilo prekasno jer je mnogima omiljena "prijateljica" naposljetku odabrala Chandlera.

U galeriji pogledajte još osam likova s TV ekrana koji nose titulu najfatalnijih i najprivlačnijih.

PROVJERITE I KOJE ZVIJEZDE NOSE TITULU NAJLJEPŠIH MUŠKARACA SVIH VREMENA:

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena