Oni su intrigantni, naočiti i šarmantni, ali na našu žalost – nisu stvarni. U povijesti televizijskih serija mnogo je neodoljivih muških likova koji su nas osvojili na prvu.

Galerija Derek Shepherd (Patrick Dempsey, Uvod u anatomiju\ Jordan Catalano (Jared Leto, I to mi je neki život) Dylan McKay (Luke Perry, Beverly Hills 90201) +6 Faca (Chris Noth,

Povod tome često je bio fizički izgled glumaca koji ih utjelovljuje, ali "zadržali" su nas zahvaljujući karakternim osobinama koje su im podarili scenaristi i redatelji.

Tko bi mogao zaboraviti fatalnog Dylana McKayja kojeg je u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills 90210" glumio Luke Perry? Naoko zločesti dečko dobrog srca koji se nađe u ljubavnom trokutu s Brendom Walsh (Shannen Doherty) i Kelly Taylor (Jennie Garth) preko noći je postao predmet snova zaluđenih obožavateljica diljem svijeta.

Dylan McKay (Luke Perry, Beverly Hills 90201) Dylan McKay (Luke Perry, "Beverly Hills 90210") (Foto: Guliver/CoverImages)

Prvi brk Hollywooda, Toma Sellecka, starije generacije pamte kao Thomasa Magnuma iz serije "Magnum, P.I.", a nove obožavatelje stekao je pojavljivanjem u legendarnoj američkoj humorističnoj seriji "Prijatelji".

Iako je većina obožavatelja "Prijatelja" bila presretna kada su se Monica (Courteney Cox) i Chandler (Matthew Perry) zaljubili, nitko od njih nije mogao zaboraviti njezinu prvu fatalnu ljubav. Naravno, u pitanju je doktor Richard Burke, kojeg je glumio upravo Selleck.

Richard Burke (Tom Selleck, Prijatelji) Richard Burke (Tom Selleck, "Prijatelji") (Foto: Profimedia)

Lik Richarda pojavljivao se u četiri sezone serije. Monica i Richard naposljetku prekidaju vezu zato što se on ne želi oženiti s njom, a Burke se u seriji posljednji put pojavljuje u 6. sezoni, u trenutku kada Chandler želi zaprositi Monicu.

Zgodni doktor tada priznaje da ipak želi brak i djecu s Monicom, ali za njega je tada bilo prekasno jer je mnogima omiljena "prijateljica" naposljetku odabrala Chandlera.

U galeriji pogledajte još osam likova s TV ekrana koji nose titulu najfatalnijih i najprivlačnijih.

Od likova u galeriji najdraži mi je...

glasova:

PROVJERITE I KOJE ZVIJEZDE NOSE TITULU NAJLJEPŠIH MUŠKARACA SVIH VREMENA:

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju