Možda se čini kao da je danas još jedan običan ponedjeljak, ali nije tako – danas je 50 dana do proljeća. Vjerujemo da se većina tome veseli, a mi smo već malo nestrpljivi pa smo "u čast" tih 50 dana pronašli top pet modnih komada iz novih kolekcija koji će ovoga proljeća sigurno biti traženi.

Galerija



Sezonsko sniženje u trgovinama polako odlazi u drugi plan, a u prvi plan stižu artikli iz tek pristiglih kolekcija. Iako će zima još potrajati, nismo odoljeli provjeriti kakvi nas trendovi čekaju u nadolazećoj sezoni.

'U čast' 50 dana do proljeća pronašli smo top pet modnih komada iz novih kolekcija koji će u nadolazećoj sezoni sigurno biti traženi



Ponuda je tek krenula, a u dućanima (ponajprije onima online) već se mogu pronaći odlični odjevni komadi i modni dodaci. Posebno nam se svidjela nježna haljina od tila iz H&M-a posuta točkicama i izvezena cvijećem, koja je sinonim za proljeće. U Zari smo pronašli divne plavo-ljubičaste hlače s bijelim geometrijskim uzorkom i elastičnim pojasom.

Iz Manga smo izdvojili mekanu jaknu od velura u predivnoj smeđoj boji vrlo zahvalnoj za razne kombinacije. U online trgovini Next osvojila nas je torbica nježno ružičaste boje s bijelim uzorkom cvijeća i listova. Bershka pak u novoj kolekciji ima štikle od plavog materijala nalik tvidu prošaranog srebrnom.

Ovih pet komada izdvojili smo kao pozdrav proljeću koje nam stiže za 50 dana, a razgledati ih možete u fotogaleriji.

Modni komadi iz trgovina zbog kojih se veselimo proljeću - 1 Foto: Internetska stranica proizvođača