Možda se čini kao da je danas još jedan običan ponedjeljak, ali nije tako – danas je 50 dana do proljeća. Vjerujemo da se većina tome veseli, a mi smo već malo nestrpljivi pa smo "u čast" tih 50 dana pronašli top pet modnih komada iz novih kolekcija koji će ovoga proljeća sigurno biti traženi.

Galerija Modni komadi iz trgovina zbog kojih se veselimo proljeću - 2 Modni komadi iz trgovina zbog kojih se veselimo proljeću - 5 Modni komadi iz trgovina zbog kojih se veselimo proljeću - 6 +2 H&M, 375 kn

Sezonsko sniženje u trgovinama polako odlazi u drugi plan, a u prvi plan stižu artikli iz tek pristiglih kolekcija. Iako će zima još potrajati, nismo odoljeli provjeriti kakvi nas trendovi čekaju u nadolazećoj sezoni.

'U čast' 50 dana do proljeća pronašli smo top pet modnih komada iz novih kolekcija koji će u nadolazećoj sezoni sigurno biti traženi



Ponuda je tek krenula, a u dućanima (ponajprije onima online) već se mogu pronaći odlični odjevni komadi i modni dodaci. Posebno nam se svidjela nježna haljina od tila iz H&M-a posuta točkicama i izvezena cvijećem, koja je sinonim za proljeće. U Zari smo pronašli divne plavo-ljubičaste hlače s bijelim geometrijskim uzorkom i elastičnim pojasom.

Iz Manga smo izdvojili mekanu jaknu od velura u predivnoj smeđoj boji vrlo zahvalnoj za razne kombinacije. U online trgovini Next osvojila nas je torbica nježno ružičaste boje s bijelim uzorkom cvijeća i listova. Bershka pak u novoj kolekciji ima štikle od plavog materijala nalik tvidu prošaranog srebrnom.

Ovih pet komada izdvojili smo kao pozdrav proljeću koje nam stiže za 50 dana, a razgledati ih možete u fotogaleriji.

Modni komadi iz trgovina zbog kojih se veselimo proljeću - 1 Next, 275 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju