Jeste li znali da je kombinacija kaputa i tenisica nešto što je obilježilo zimsku i proljetnu sezonu, posljednjih nekoliko godina?

Bacite li pogled na slike sa špice, sigurni smo kako ćete uočiti mnoge mlade žene u ovoj kombinaciji, a mi vam donosimo tri odlične inspiracije, koje se temelje na bazičnim komadima, a koje ćete odmah htjeti isfurati.

Bijeli kaput

Inspirirani energijom hladne nam jeseni, za vas smo osmislili prvi look koji će osvojiti cijelu modnu scenu, a ne sumnjamo kako će vas u njemu uhvatiti i neki street style fotograf.

 

Bijeli kaput Foto: PR

Želite li biti hit na špici, ovo je kombinacija za vas. Predimenzionirani bijeli teddy kaput srednje dužine, koji skriva žensku siluetu, idealno će se uklopiti s običnom bijelom majicom i uskim trapericama. No kako bismo tu kombinaciju podigli na višu razinu, upotpunite ju s Nike M2K TEKNO, sportskim tenisicama, koje dolaze u bijeloj boji oplemenjene pastelnim bojama. Izvrsno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike, sa suknjama i haljinama, tako da sa šarenim tenisicama nikako nećete pogriješiti. Iako je ova torbica do prije nekoliko godina bila stvar prošlosti, ove sezone prigrlit ćete ju bez srama i kreirati još jedan hit-stajling.


Smeđi kaput

Glavna zvijezda highstreet mode modni su klasici poput ovog te je neizbježno da će ulice uskoro biti preplavljene ženama koje misle samo na jedno – smeđi kaput.

 

Kako biste se istaknule u masi klonova, birajte kapute koji se vežu u struku te prate liniju tijela i naglašavaju obline. Ako ste raspoloženi za ženstvenije krojeve, obucite bijelu haljinu s volanima od popelina, koja odgovara svakoj figuri i totalni je must have u vašoj garderobi. Na internetu ju možemo vidjeti u mnogo kombinacija, no mi ju zamišljamo uz šarene tenisice koje će razbiti monotoniju čistih boja i klasičnih krojeva. Naš su prijedlog moderni klasik, PUMA RS-9.8 PROTO, od bež brušene kože, s plavim i roza dodatkom koje će se savršeno uklopiti u svačiji urbani stil. Pravilno odabran modni dodatak mogu biti ključni dijelovi svake kombinacije; poput prave torbice koja će mamiti komplimente. Uz crossbody model torbice s dodatkom šarene marame koja se isprepliće kroz zlatni lanac, nakit možete i preskočiti.

Crni kaput

Uz toplo pletivo koje će nas grijati kada temperature padnu, najnovije kolekcije nude nam i klasične crne kapute s kojima nikako ne možemo pogriješiti.

Pogotovo ako se radi o predimenzioniranim modelima ili kaputima vojničkog stila. Ovaj komad uglavnom karakteriziraju detalji poput dva reda kopčanja, strogih linija, a gotovo da odgovara svim stilovima i ukusima. Iako se na prvu ne čini tako, trendi komadi koji su inspirirani muškim stilom odijevanja odaju neku dozu seksepila te će se vrhunski slagati u kombinaciji s ultraženstvenim komadima poput midi suknje A-kroja od umjetne kože.

Rebrasti pleteni pulover s visokim ovratnikom i dugim rukavima biti će odgovor na svaku modnu dvojbu što obući kada se temperature približe nuli. Kako dolčevita vrat čuva, tako i šešir glavu, ali i dobra tenisica. Ako vas je strah crnine, kombinaciju ćete osvježiti moćnim i glomaznim tenisicama Nike AIR MAX 270 REACT koje zadržavaju svoj oštar izgled s debelim gumenim potplatom i gumenom konstrukcijom, dok gornji dijelovi odlikuju prvoklasnom kožom u ružičastim nijansama za svjež i suvremen izgled. Izbor cipela opravdajte s kožnom torbom u boji fuksije i zlatnim lancem.