Hannah Polites nosi zdravu bebicu, a zbog vlastitih fotografija na Instagramu postala je predmet brojnih zajedljivih komentara

'Sva ženska tijela bi trebala biti slavljena, osobito kada su u blaženom stanju,' istaknula je Australka Hannah Polites, koja je u posljednjih nekoliko mjeseci postala poznata zahvaljujući svojim fotografijama na društvenoj mreži Instagram.


Na svojem profilu, kojeg danas prati 1,2 milijuna ljudi, Hannah objavljuje vlastite fotografije u bikiniju i oskudnim odjevnim kombinacijama koje naglašavaju trudnički trbuščić. Iako se nalazi u šestom mjesecu trudnoće, on je jedva vidljiv, zbog čega je došla na metu brojnih kritika.


'Ovo je trudnički trbuh? Što nosiš, skočimiša?' samo je jedan od zajedljivih komentara koji se može pročitati na profilu plavokose Australke. Mnogi joj zamjeraju pretjeranu mršavost, te stavljaju u pitanje njenu prehranu.

 


'Ne uzimam negativne komentare srcu, osobito kad znam da donosim informirane odluke o svojoj prehrani i vježbanju tijekom trudnoće,' Polites je rekla australskim medijima te istaknula: 'Da budemo na čisto, liječnici su mi rekli da je beba zdrava.'


Hannah redovito vježba, te bazira prehranu na svježim namirnicama poput voća i povrća, a trenutno eksperimentira s receptima koje planira objaviti u svojoj drugoj kuharici. Naime, s kolegicom Rachel Butler već je objavila knjigu jednostavnih recepata za toplije dane po imenu 'Nourish with the Seasons: Summer'.