ROX Beauty bio je partner na proslavi 20 godina postojanja modnog dvojca eNVy room

Točno dvadeset godina od svoje prve revije 2004. godine modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, poznati kao eNVy room, u Rimac Campusu proslavili su jubilej svog postojanja na modnoj sceni. Uvaženi modni brend poznat je po mnogobrojnim kolekcijama koje obožavaju ljubiteljice mode kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, a okupljeni su imali priliku uživati u spektakularnoj reviji na kojoj su predstavljeni novi komadi ove poznate modne kuće.

PR Foto: PR

Jedan od partnera ove impozantne obljetnice i revije bio je ROX Beauty, regionalni lider u prodaji inovativnih beauty uređaja za kućnu upotrebu. Na eventu je ROX Beauty kutak bio jedan od najposjećenijih, a svi zainteresirani mogli su iz prve ruke isprobati i saznati više informacija o najtraženijim beauty uređajima na tržištu. Tako je po prvi put predstavljena ROX Beauty LED Maska, koja objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom uređaju. Koristi 7 valnih dužina svijetlosti kako bi se tretirali različita kožna stanja, stimulira proizvodnju novih stanica i obnovu starih stanica kože, što dovodi do poboljšanja općeg stanja kože lica te umanjuje bore. ROX Beauty pronašao je svoje mjesto i u službenom goodie bagu eventa pa su tako svi uzvanici kući otišli s ROX Beauty Jade Roller-om koji će zasigurno postati dio njihove skincare rutine.

PR Foto: PR

Spektakularnu reviju i 20 godina postojanja eNVy room svojim dolaskom proslavili su i: Jelena Rozga, Marijana Batinić, Judita Franković, Ida Prester, Tatjana Jurić, Mija Kovačić, Jelena Veljača, Miach i mnogi drugi.