Po odjevnim kombinacijama na zagrebačkoj špici lako se da naslutiti u kojoj smo modnoj sezoni. Street style izdanja prepuna su zimskih odjevnih komada.

Galerija

Mnoge ljubiteljice mode posljednjih dana ne izlaze iz doma bez kape i šala kako bi se što lakše ugrijale, a na svakom koraku viđamo zimske kapute i jakne s toplim punjenjem.

Ne nedostaje ni teddy modela, a primijetili smo i jednu vrlo popularnu jaknu u tom stilu. Naša današnja street style zvijezda prošetala se centrom Zagreba u viralnoj jakni komercijalnog modnog brenda Zara.

Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara Foto: Josip Moler/Cropix

Jakna motorističkog dizajna napravljena od umjetnog krzna već je početkom jeseni postala hit na društvenim mrežama. Vrlo je efektna zahvaljujući dizajnu i kontrastnim detaljima u crnoj boji, a njezina popularnost ne pada ni u zimskoj sezoni.

Zara, 79,95 EUR Foto: Zara

Ova ljepotica kombinirala ju je uz crne odjevne komade. Nosila je podrezane traperice rašivena ruba sa šljokičastim detaljima na bočnoj strani, pulover te toplu kapu i šal. Na nogama je imala efektne čizmice s debelom blok-potpeticom i metalnim vrhom.

Ljepotica sa zagrebačke špice u jakni brenda Zara Foto: Josip Moler/Cropix

U njezinom modnom izdanju posebno se istaknula fantastična torbica metalik finiša u efektnoj nijansi plave boje. U pitanju je model Lilith turskog brenda Manc, koji su 2018. godine osnovali Naz Koral i Cicek Varuy.

Torba Lilith brenda Manc Foto: Manc

San snova! Dama iz Zagreba nosi jednu od trenutno najpoželjnijih torbi na svijetu

Tako elegantne: Zgodna dama iz Zagreba u najpoželjnijim salonkama na svijetu