Kakav tip torbi preferirate? Malene i kompaktne u koje stanu tek osnovne sitnice jer vam ionako ništa drugo ne treba ili pak one velike i prostrane koje možete pošteno napuniti? Ako su potonje vaš favorit, onda bi vam se vjerojatno svidjela i jedna od najtraženijih i najpoželjnijih torbi u posljednje dvije godine.

Galerija Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici +6 Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici

To je model Icare francuske modne kuće Saint Laurent. Ova maksi torba lansirana je u travnju 2022. godine, kao svojevrsni odgovor na trend mikro modela koji je u tom trenutku vladao.

Nije trebalo dugo da se trendseterice, modne influenserice i zvijezde zaljube u ovu efektnu torbu, a ubrzo smo je počeli viđati i u zagrebačkim street style kombinacijama.

Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent (Foto: Saint Laurent)

Na subotnjoj špici jučer ju je nosila i ova zgodna dama koja je njome zaokružila neutralnu zimsku kombinaciju. Crne tajice, dolčevitu i čizme s umjerenom potpeticom nadopunila je smeđom bundom s patentnim zatvaračem, a umjesto neke standardne zimske vunene kape odabrala je elegantan šešir užeg oboda.

Zgodna dama iz Zagreba s torbom Icare modne kuće Saint Laurent Zgodna dama iz Zagreba s torbom Icare modne kuće Saint Laurent (Foto: Josip Moler/Cropix)

Prošivena Icare torba odlično se uklopila u ovo izdanje. Osim po dizajnu, ovaj model prepoznatljiv je i po istaknutom monogramu brenda napravljenom od mjeda.

Torba Icare modne kuće Saint Laurent Torba Icare modne kuće Saint Laurent (Foto: Saint Laurent)

Predimenzionirani dizajn torbe i monograma bio je želja Anthonyja Vaccarella, kreativnog direktora Saint Laurenta. Naime, u njegovoj viziji model Icare bio je puno više od obične torbe – to je grandiozni komad nakita koji se nosi u ruci ili na ramenu.

Zavirite u galeriju i razgledajte još kombinacija sa zagrebačke špice u kojima se našla i ova popularna torba.

Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Obožavani modeli: 45 najboljih dizajnerskih torbi na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici Torba Icare modne kuće Saint Laurent na zagrebačkoj špici +20 Torba Icare modne kuće Saint Laurent

10 dizajnerskih torbi koje koštaju od 135 do 299 eura Furla je jedan od brendova koje smo izdvojili Polene Numero Un, 290 eura Longchamp Le Pliage Medium, 135,24 eura +7 Marc Jacobs The Small Tote Bag, 195 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju