Da lijepo odijelo može biti izvrstan odabir za dnevno street style izdanje, pokazala je zgodna brineta koju je fotograf zamijetio u središtu Zagreba. Šarmantna dama pozornost je privukla u odijelu koje može konkurirati svakoj haljini.

Galerija

Smeđokosa brineta za svoj street style odabrala je odijelo tamnije nijanse bež boje sačinjeno od sakoa klasičnog kroja s lažnim džepovima i kopčanjem na tri gumba te hlača na crtu trapez-kroja. Kombinaciju je upotpunila jednostavnom bijelom majicom te crnim štiklama od brušene kože na špic i s visokom tankom potpeticom.

Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Foto: Josip Moler/Cropix

Dozu luksuza stajlingu je dala crna torbica ukrašena metalnom kopčom s dvije ptičice, zaštitnim znakom talijanskog brenda Pinko, koje simboliziraju slobodu, ženstvenost i nježnost. Pinko su početkom devedesetih godina osnovali supružnici Pietro Negra i Cristina Rubini, a njihov dizajn prepoznatljiv je po kvalitetnim talijanskim ručno rađenim tkaninama za originalne i vrlo nosive kreacije.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Pinko Foto: www.farfetch.com

Zagrebačka stree stylerica nosi model torbe s prošivima i dva remena za nošenje preko ramena, jedan kožni, a drugi metalni.

Druga izdanja zagrebačke ulične mode pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda iz centra Zagreba - 13 Foto: Josip Moler/Cropix

Modni pogodak iz centra Zagreba: Čizme zbog kojih jedva čekamo jesen

Ma, vrhunski! Jesensko izdanje zgodne dame iz Zagreba kopirali smo od glave do pete