Dobar outfit ne mora se sastojati od skupocjenih dizajnerskih komada. Važnije je da je odjeća udobna i da se u njoj dobro osjećamo.

Galerija

Na svojem primjeru to je pokazala i mlada tamnokosa dama koja je snimljena tijekom ljepog proljetnog dana u centru Zagreba dok se vozila na biciklu po špici.

Za ovu priliku odabrala je urbano street style izdanje sastavljeno od tri glavna komada koje većina žena ima u svojim ormarima.

Tamnokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Crne skinny traperice sparila je s majicom bez rukava u istoj boji, a izdanje zaokružila visokim kožnatim tenisicama.

Kombinaciju je dopunila jednostavnim kožnatim remenom sa zlatnom kopčom i crnom sportskom torbicom. Na ruci je nosila pametni sat, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama.

Tamnokosa dama iz centra Zagreba u skinny trapericama - 3 Foto: Josip Moler/Cropix

Bez obzira na oversize trendove koji vladaju modnim pistama već posljednjih nekoliko godina, skinny traperice i dalje ne izlaze iz mode. Žene ih obožavaju jer se sjajno sparuju za dnevne i večernje prilike – nose se za odlazak na posao, kavice i izlaske.

Potvrđuje to i ponuda hrvatskih trgovina i popularnih online shopova u koje smo zavirili kako bismo pronašli nekoliko skinny modela po uzoru na tamnokosu damu iz centra Zagreba.

Mango skinny traperice, 39,99 eura Foto: Internetske stranice proizvođača

Šetnja centrom Zagreba u najudobnijim hlačama koje mogu zamijeniti trenirku

"Nevidljive" sandale ljepotice sa špice i dalje su u modi, unatoč negodovanju mnogih žena