Neutralni tonovi uvijek odišu elegancijom i profinjenošću, bilo da je riječ o modi ili uređenju prostora. Uz prevladavajuće neutralne nijanse lako je iskombinirati detalje u nekim jačim, življim bojama, ali i kad je sve neutralno, može izgledati jako dobro i lijepo.

Galerija

Svojim street style izdanjem to je dokazala i lijepa dama koja se Cvjetnim trgom u Zagrebu prošetala u ženstvenoj i profinjenoj kombinaciji kojoj bi jake boje samo smetale.

Ulična moda u centru Zagreba - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Savršeno je iskombinirala neutralne nijanse odjevena u bijelu maksi haljinu preko koje je stavila sako laganog oversize kroja najsvjetlije nijanse sive boje. Elegantne čizme od brušene kože također svijetle nijanse sive s visokom potpeticom izvrsno su se uklopile u street style.

Dozu luksuza outfitu je dala siva torba francuske modne kuće Saint Laurent, ukrašena zlatnim metalnim slovima YSL, inicijalima dizajnera Yvesa Sainta Laurenta, koji je 1961. osnovao tu luksuznu modnu kuću zajedno sa svojim partnerom Pierreom Bergéom.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Saint Laurent Foto: www.luisaviaroma.com

Zagrebačka street stylerica pažljivo je izabrala i nakit te je stavila finu zlatnu ogrlicu i zanimljive pravokutne naušnice u kombinaciji zlatne boje i kamena tamno crvene nijanse.

Još jedan detalj privukao je pozornost - romantični buket ružica ružičaste boje koji je plavokosa ljepotica nosila u ruci.

Još modne inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Foto: Josip Moler/Cropix

Ženstvene čizme ljepotice iz centra Zagreba koje su izdanje u minici učinile još boljim

Plavuša iz centra Zagreba u tenisicama kojima Hrvatice ne mogu odoljeti