S napretkom tehnologije, umjetna inteligencija postaje glavni saveznik u našem životu, a pametni uređaji čine svakodnevne zadatke lakšima i zabavnijima. Evo kako vam najnoviji pametni uređaji i njihove inovativne značajke mogu obogatiti svakodnevni život.

1. Galaxy Z Flip6 pametni telefon olakšava svaki trenutak

Samsung Galaxy Z Flip6 je pametan telefon koji se svojim kompaktnim dizajnom jednostavno preklapa i lako stane u svaki džep ili torbu, dok se pripremate, primjerice, za odlazak na obiteljsko okupljanje. Kada ste stigli tamo, želite snimiti savršenu grupnu fotografiju, ali nakon što je snimite, primijetite da se na njoj vidi neželjeni objekt poput daljinskog upravljača. Ne trebate paničariti jer uz Photo Assist možete jednostavno dodirnuti objekt koji želite ukloniti, a AI će automatski popraviti fotografiju i prilagoditi pozadinu. Dok se obitelj zabavlja i razgovara, a vi morate obaviti važan online sastanak, jednostavno povežite svoj Samsung Galaxy Z Flip6 sa Samsung Galaxy Buds3 i aktivirajte Adaptive Noise Control značajku koja koristi AI za smanjenje vanjske buke. Na taj način možete se potpuno posvetiti sastanku bez ometanja razgovora i zvukova oko vas.

PR Foto: PR

2. Zdravlje i komunikacija u pokretu nadohvat ruke

Zamislite da imate osobnog trenera i asistenta u jednom uređaju — što Samsung Galaxy Watch7 ili Watch Ultra zapravo i jesu. Ovi pametni satovi koriste umjetnu inteligenciju za precizno praćenje vašeg zdravlja i aktivnosti. Dok prate otkucaje srca i mjere intenzitet vaših vježbi, umjetna inteligencija vam pomaže spoznati koliko ste aktivni i gdje možete poboljšati svoje performanse. Osim što vam pomažu u fizičkoj kondiciji, ovi pametni satovi vam omogućuju da ostanete povezani dok vježbate. Uz Suggested Replies, AI značajku koja predlaže odgovore na poruke temeljene na vašem prethodnom načinu komunikacije, možete brzo i efikasno poslati poruku, čak i dok ste usred vježbanja. Nema potrebe za zaustavljanje aktivnosti ili uzimanja telefona u ruke. Na taj način, ovi pametni satovi kombiniraju funkcionalnost i praktičnost, pomažući vam da održite ravnotežu između fizičke aktivnosti i svakodnevne komunikacije.

PR Foto: PR

3. Tajna poslovnog uspjeha je u Galaxy Z Fold6 pametnom telefonu

Ako ste na poslovnom sastanku s kolegama iz regije, a atmosfera je izrazito formalna i zaduženi ste za prezentaciju ključnog projekta, Samsung Galaxy Z Fold6 postaje vaš najbolji alat za uspjeh. Zahvaljujući velikom preklopnom zaslonu možete jasno pregledavati sve dokumente, bilješke i prezentacije, bez potrebe za nošenjem dodatne opreme. Kada dođe vrijeme za prezentiranje ideja, jednostavno rasklopite pametni telefon i odmah imate mini radnu stanicu pred sobom. Nakon prezentacije, dok svi neformalno čavrljaju i razmjenjuju kontakte, iskoristite Portrait Studio kako biste snimili profesionalnu fotografiju cijelog tima za uspješno obavljen sastanak. Uz AI podršku, fotografije će izgledati kao da su snimljene profesionalnom kamerom te su spremne za dijeljenje na društvenim mrežama ili u poslovnim izvještajima.

PR Foto: PR

S napretkom tehnologije, Samsung uređaji koriste umjetnu inteligenciju kako bi svakodnevni zadaci postali jednostavniji, učinkovitiji i zabavniji. To ujedno poboljšava vaše iskustvo, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je važno, bilo da je riječ o obitelji, zdravlju ili poslu.