Zavjese kao neizostavan detalj svakog interijera mogu uvelike promijeniti izgled prostora ali i vaše dobro raspoloženje. Pogledajte kakve vam prijedloge donosimo!

Kreativnost zahtjeva hrabrost, no mi bismo nadopunili ovu popularnu krilaticu i ohrabrili vas činjenicom da su za male promjene dovoljne samo dobra volja i malo truda!

Pozdravite proljeće promjenama u domu koje će ga osvježiti i učiniti ugodnijim!



Umjesto klasičnih zavjesa, s unutarnje strane postavite drvene šalaporke ili grilje koje se uobičajeno stavljaju s vanjske strane prozora, no u rustikalnim interijerima izgledat će odlično.

>> Trikovi i savjeti za uređenje zavjesa

>> Pozivamo vas na Teine kreativne radionice u svibnju!

A zašto bi zavjese uvijek bile rezervirane isključivo za prozore? Umjesto klasičnog baldahina, poigrajte se panelima kako biste napravili zgodnu kulisu u spavaćoj sobi iznad kreveta.

Indie look? O da! Nabavite restlove muslina s uzorkom i bez i napravite ovakav zgodan patchwork - idealno za dječje sobe!

Eko i Chic detalji

• Obična starinska kvaka za vrata odlično će poslužiti kao dekorativan stoper za zavjesu (montirajte je direktno na zid ili dovratak ukoliko se radi o balkonskim vratima)

• Suha grana koju ste prethodno dobro pobrusili i obojali akrilnom bojom zamijenit će karnišu!

• Idealan stoper za zavjesu montiranu na ovakvoj grani biti će metalna grančica (možete ih gotove kupiti u trgovinama koje prodaju uporabne i dekorativne artikle za uređenje interijera ili u željezarijama) 

Tea vam pomaže da budete kreativne i same uredite svoj interijer!

Tea Jukić se profesionalno bavi oslikavanjem namještaja i interijera. Voditeljica je kreativnih radionica, a svojim znanjem pomoći će vam u stvaranju vlastitih kreacija ili vam dati inspiraciju i mali vjetar u leđa.

Izazov joj je od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo pa ukoliko na svom tavanu ili u podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti.

Pokušajte ga sami spasiti i urediti uz pomoć Teinih savjeta, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pišite joj na zadovoljna@novatv.hr i ona će uz vašu malu pomoć napraviti čudo!

Savjetuje: Tea Jukić, hobbychic.blogspot.com