Koji stil odabrati, koje boje koristiti i kako maksimalno iskoristiti prostor, glavna su pitanja koja se nameću kad odlučimo urediti stan ili kuću.

Galerija

Skandinavski stil još uvijek čvrsto stoji među najpopularnijima, a možemo ga prepoznati po svijetloj paleti boja, korištenju prirodnog drva u dekoru, jednostavnosti, minimalizmu i funkcionalnosti. On je nastao prirodno u domovima Skandinavaca i proširio se po cijelom svijetu.

Stan Adrianne iz Poljske Foto: Instagram@alabasterfox

Društvene mreže služe nam kao glavni izvor inspiracije pri uređenju interijera, a kreativnost blogera svakodnevno nas oduševljava i pomaže nam da uredimo dom po svome guštu.

Ako ste pobornica jednostavnog stila i nježne palete boja, mogao bi vam se svidjeti stan poljske influencerice Adrinne Zielińske. 

Stan Adrianne iz Poljske Foto: Instagram@alabasterfox

Blogerica, fotografkinja, zaljubljenica u kavu, putovanja i dobar stil često na Intagramu dijeli fotografije svog životnog prostora i tako inspirira ljude diljem svijeta.

Stan Adrianne iz Poljske Foto: Instagram@alabasterfox

Adrianni je najvažnije u domu imati prirodni izvor svjetla. Taj se ambijent savršeno uklapa s bijeli zidovima i retro detaljima koji prostoru daju poseban šarm.

Drveni pod u kuhinji kombinirala je s rustikalnim dizajnom kuhinjskih elemenata, a prkosila je najnovijim trendovima tako što je hladnjak ostavila na vidljivom mjestu, umjesto da ga sakrije u ormar.

Stan Adrianne iz Poljske Foto: Instagram@alabasterfox

Blagovaonicu krasi čisti minimalizam, a romantični ambijent u dnevnom boravku Adrianna je postigla pastelnim detaljima i ugodnim prostorom za čitanje u kojemu puni baterije nakon napornog dana.

Detalji čine razliku, a u ovom su slučaju jednostavni skandinavski stil uređenja interijera podignuli na neku novu, intimniju razinu. Pozlaćeni detalji – poput slavine u kuhinji, cvijeće i nježne note mogli bi vam poslužiti kao inspiracija ako ste u potrazi za idejama kako urediti svoj životni prostor.

Kuhinja je baš wow! Pogledajte stan od 33 kvadrata koji izaziva oduševljenje

U galeriji na početku teksta možete zaviriti u nježni stan Adrianne iz Poljske.

Stan od 23 kvadrata u kojem je svaki centimetar sjajno iskorišten