Iako vam se možda čini da se s 23 kvadratna metra životnog prostora ne može puno toga napraviti, osim pobrinuti se da u njih ugurate sve ono osnovno, potrebno za život, Estonka Liisi Väli dokaz je da se uz dozu kreativnosti i snalažljivosti i u tako malo kvadrata može postići puno.

Galerija Predivan stan od samo 23 kvadrata - 4 Predivan stan od samo 23 kvadrata - 12 Predivan stan od samo 23 kvadrata - 11 +8 Predivan stan od samo 23 kvadrata - 10

Kako nam je rekla, inspiraciju za uređenje svog stančića, koji, između ostalog, krasi visoki strop, pronalazi u starim europskim interijerima.

Volim kombinirati staro i novo, različite stilove i materijale i učiniti da sve izgleda lagano i prozračno, rekla nam je i zaključila da voli tradicionalan stil s dozom modernog.

Predivan stan od samo 23 kvadrata - 9 Predivan stan od samo 23 kvadrata (Foto: Liisi Väli)

Prilikom uređenja inspirira se na Instagramu, ali tu su i knjige i časopisi o interijerima, kao i filmovi.

Stan koji ima 31 kvadratni metar izgleda kao iz kataloga Malen, funkcionalan i baš lijep: Stan od 31 m2 koji izgleda kao iz kataloga

Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo prekrasan ugođaj - 4 Kuća u kojoj je obilje zelenog bilja stvorilo tako smirujući i šarmantan ugođaj

Kada je u pitanju uređivanje malih prostora poput njezina, smatra da je važno koristiti svijetle tonove kako bi izgledao veći. Ona sama koristila je, kaže, puno bijele boje, a i gotovo sav njezin namještaj je bijel. Bjelinu je pak razbilla dodavanjem pokoje boje tu i tamo te korištenjem različitih materijala.

Predivan stan od samo 23 kvadrata - 1 U stanu prevladava bijela boja (Foto: Liisi Väli)

Na kraju, dodala je da je u malo kvadrata uvijek dobra ideja koristiti višenamjenski namještaj. Tako se primjerice njezin kauč po potrebi pretvara u krevet za goste.

Kako izgledaju 23 četvorna metra pretvorena u pravi mali spektakl, pogledajte u našoj galeriji, a po dozu dodatne inspiracije uvijek možete skoknuti i na Liisin profil na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju