Sudeći po odazivu publike koja je do kraja napunila Bosanski kulturni centar u Sarajevu, Sarajlije su se zaželjele Vanne. Naša glazbena diva tako je 30 godina karijere proslavila i sa svojom sarajevskom publikom koja je uživala u svakoj sekundi njezina nastupa.

Galerija

Kako i priliči ovakvoj prigodi, Vanna je doslovno zablistala u srebrnoj haljini mini kroja koju je već nosila u nekoliko prigoda. S obzirom na to koliko je efektna, uistinu bi bila šteta ne reprizirati je svaki put kada se za to ukaže prilika.

Vanna je haljinu kombinirala s jednako upečatljivim cipelama. Naime, odabrala je model kultnog dizajnera cipela Christiana Louboutina.

Vanna je održala koncert u Sarajevu Foto: Armin Durgut/Pixsell

Salonke pod nazivom Movida Jane imaju platformu i blok-potpeticu visoku 13 centimetara. Inspirirane su klasičnim Mary Jane modelom cipela što se može primijetiti po remenčićima po kojima su spomenute cipele prepoznatljive.

Cipele Movida Jane Christiana Louboutina Foto: Harrods

Louboutinov model koji je predstavljen u prosincu 2021. godine s jedne strane je moderna interpretacija Mary Jane cipelica, a s druge strane retro redizajn klasičnog modela inspiriran disko erom.

Vanna u cipelama Christiana Louboutina Foto: Armin Durgut/Pixsell

Vanna je za sebe odabrala varijantu u zagasitoj nijansi crvene boje, a u ponudi se može naći i model u crnoj boji koji smo imali priliku vidjeti na nekoliko inozemnih zvijezda.

Glumica Zoey Deutch u Movida Jane modelu Foto: Guliver Images

Cipele Christiana Louboutina odavno su predmet želja većine ljubiteljica štikli. Cipele je počeo dizajnirati sedamdesetih godina kao freelancer i već tada je znao da mora smisliti nešto jedinstveno što će njegove kreacije učiniti prepoznatljivima.

Prijelomni trenutak dogodio se 1993. godine kada je primijetio svoju pomoćnicu kako sjedi i lakira nokte u crveno. U njegovoj glavi stvorila se ideja da potplate svojih modela oboji u crvenu boju. Ostalo je povijest. Njegove cipele danas su među najtraženijima na svijetu, a u moru popularnih modela uistinu je teško odabrati najljepši.

Manekenka Neelam Gill u Movida Jane modelu Foto: Profimedia