Sudeći po odazivu publike koja je do kraja napunila Bosanski kulturni centar u Sarajevu, Sarajlije su se zaželjele Vanne. Naša glazbena diva tako je 30 godina karijere proslavila i sa svojom sarajevskom publikom koja je uživala u svakoj sekundi njezina nastupa.

Galerija Vanna je održala koncert u Sarajevu Vanna je održala koncert u Sarajevu Vanna u cipelama Christiana Louboutina +4 Vanna je održala koncert u Sarajevu

Kako i priliči ovakvoj prigodi, Vanna je doslovno zablistala u srebrnoj haljini mini kroja koju je već nosila u nekoliko prigoda. S obzirom na to koliko je efektna, uistinu bi bila šteta ne reprizirati je svaki put kada se za to ukaže prilika.

Vanna je haljinu kombinirala s jednako upečatljivim cipelama. Naime, odabrala je model kultnog dizajnera cipela Christiana Louboutina.

Vanna je održala koncert u Sarajevu Vanna je održala koncert u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Salonke pod nazivom Movida Jane imaju platformu i blok-potpeticu visoku 13 centimetara. Inspirirane su klasičnim Mary Jane modelom cipela što se može primijetiti po remenčićima po kojima su spomenute cipele prepoznatljive.

Cipele Movida Jane Christiana Louboutina Cipele Movida Jane Christiana Louboutina (Foto: Harrods)

Louboutinov model koji je predstavljen u prosincu 2021. godine s jedne strane je moderna interpretacija Mary Jane cipelica, a s druge strane retro redizajn klasičnog modela inspiriran disko erom.

Vanna u cipelama Christiana Louboutina Vanna u cipelama Christiana Louboutina (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Vanna je za sebe odabrala varijantu u zagasitoj nijansi crvene boje, a u ponudi se može naći i model u crnoj boji koji smo imali priliku vidjeti na nekoliko inozemnih zvijezda.

Glumica Zoey Deutch u Movida Jane modelu Glumica Zoey Deutch u Movida Jane modelu (Foto: Guliver Images)

Cipele Christiana Louboutina odavno su predmet želja većine ljubiteljica štikli. Cipele je počeo dizajnirati sedamdesetih godina kao freelancer i već tada je znao da mora smisliti nešto jedinstveno što će njegove kreacije učiniti prepoznatljivima.

Prijelomni trenutak dogodio se 1993. godine kada je primijetio svoju pomoćnicu kako sjedi i lakira nokte u crveno. U njegovoj glavi stvorila se ideja da potplate svojih modela oboji u crvenu boju. Ostalo je povijest. Njegove cipele danas su među najtraženijima na svijetu, a u moru popularnih modela uistinu je teško odabrati najljepši.

Manekenka Neelam Gill u Movida Jane modelu Manekenka Neelam Gill u Movida Jane modelu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju