Devetu sezonu zaredom Victoria Beckham opstaje u modnom svijetu jačajući svoj status etablirane dizajnerice svakom novom kolekcijom. Na predstavljanju najnovije za proljeće 2015. godine u New Yorku Vicky je ostala dosljedna minimalizmu i ženstvenosti, ali s velikim ustupkom, naime gorljiva obožavateljica štikli 'svoju idelanu' ženu zamišlja u ravnim cipelama sa špic vrhom nalik na svečani model iz muškog ormara

Novi preokret u modnom razmišljanju Victorie Beckham, koji je izazvao negodovanje obožavateljica njezinog lika i djela, a pohvale kritike odala su dva modela cipela sveprisutna u najnovijoj kolekciji. Model sa špic vrhom i potpuno ravne potplate i drugi model kojeg opisuju debela kockasta potpetica i otvoreni prsti, predlaže naime svojim klijenticama najveća obožavateljica štikli.

Pa iako je sama sebi najveća reklama odjevena u odjeću s vlastitim potpisom, na njujorškoj pisti Victoria Beckham nije prošetala predstavljene cipele nego je ostala vjerna omiljenim vrtoglavim potpeticama od 12 centimetara.

Što se tiče odjeće Victoria je pokazala stroge, ali ženstvene krojeve bazirane na vojničkoj uniformi. Bijela, crvena i crna boje prožete su  čitavom kolekcijom u kojoj i dalje dominira fluidna ženstvena silueta, ona ostavlja dojam tajnovitosti i mističnosti, baš kakvom mnogi doživljavaju i samu Victoriju.