U CineStaru Z Centra ovog vikenda održana je ekskluzivna VIP premijera dugoočekivanog crtanog filma "10 života". Ovaj novi crtić donosi uzbudljive avanture simpatičnog mačka koji će zasigurno osvojiti srca svih generacija.

Premijeri su prisustvovale poznate osobe kao i mnogi ljubitelji crtića koji su imali priliku prvi uživati u ovoj zabavnoj i emotivnoj priči.

Posebnu čaroliju večeri dodatno je uljepšao, Pet centar, koji je svim posjetiteljima pripremio prekrasne poklone. Svaki gost je na izlasku iz kina dobio mali znak pažnje koji je uključivao raznovrsne proizvode za kućne ljubimce, što je posebno razveselilo obitelji s djecom.

PR Foto: Ivan Ojdanić

PR Foto: Ivan Ojdanić

Film "10 života" prati priču razmaženog mačka koji uzima zdravo za gotovo sretan život i ljubav koju dobiva od dobre i strastvene studentice Rose. Kada izgubi svoj deveti život, sudbina se umiješa i uputi ga na transformativno putovanje. Njegova genijalnost i snalažljivost često su mu od pomoći u situacijama koje su vrlo poznate ljubiteljima mačaka. Zahvaljujući Pet centru, ljubitelji mačaka mogu pronaći sve što im je potrebno za zdrav i sretan život, baš kao što su i naši junaci u filmu uvijek pronašli rješenje za svaki problem.

PR Foto: Ivan Ojdanić

Pet centar, vodeći lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj, posvećen je pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga za sve ljubitelje životinja. Prije godinu dana, u Z Centru otvoren je veliki i jedinstveni Pet centar koji uz hranu i opremu ima veterinarsko-medicinske proizvode za kućne ljubimce. Njihova podrška ovoj premijeri još jednom pokazuje predanost stvaranju boljih uvjeta za život naših kućnih ljubimaca.

PR Foto: Ivan Ojdanić