Spavaća soba prostorija je koja pruža sigurnost i udobnost, stoga svako toliko zaslužuje makeover. Inspirirani plavim detaljima iz Jyskove kolekcije The Thinker, stvorili smo idealno okruženje za jednog mislioca.

Galerija

1. Spavaću sobu ukrasite detaljima u umirujućoj plavoj boji

Plava boja simbolizira sigurnost, opuštenost i misaonost, stoga je idealna za sve one sklone opuštanju i promišljanju. Kombinirajte teksture i nijanse plave boje kako biste stvorili ugođaj koji podsjeća na more i nebo. Upravo za takvo uređenje inspirirali smo se novim Jyskovim trendom The Thinker, koji stvara idealno okruženje za jednog mislioca.

Spavaću sobu ukrasite detaljima – ukrasnim kutijama, okvirima za slike, svijećnjacima, teglama i biljkama. Time ćete naglasiti čiste linije i geometrijske elemente sobe koju smo uredili u skandinavskom stilu. No nemojte pretjerivati s detaljima jer minimalizam potiče smirenost i jednostavnost. Kako bi naglasak ostao na umirujućoj plavoj, od boja smo još unijeli sive i crne komade namještaja.

Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić

2. Odaberite posteljinu i dodatke za krevet iz snova

San pruža tijelu prijeko potreban odmor i potiče kreativnost, upravo zato vaš krevet mora biti udobno mjesto u kojem se osjećate sigurno. To je lako uz nježnu posteljinu, dekorativne jastučiće i baršunastu deku. Uz takve dodatke bit će vam gušt buditi se ujutro, a neće vam biti mrsko ni slagati krevet kad znate da krajnji rezultat izgleda kao slika iz kataloga.

Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić

Neka krevet bude vaša zona za opuštanje na kraju radnog dana punog promišljanja. Odvojite se od svih distrakcija, utonite u plavu posteljinu i odmorite mozak.

Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić

3. Stvorite svoj kutak za uživanje u trenutku

Stvorite svoj kutak u kojem ćete moći napuniti baterije, promišljati i uživati u trenutku. Za kutak u kojem ćete utonuti u neki drugi svijet treba vam tek jedna udobna fotelja. Prostor odijelite tepihom od umjetnog krzna i zaokružite samostojećom lampom.

To će osim kutka za razmišljanje biti idealno mjesto za čitanje jer je prostor dobro osvijetljen i udoban, a i spavaća soba najmirnija je prostorija.

Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić