Spavaća soba prostorija je koja pruža sigurnost i udobnost, stoga svako toliko zaslužuje makeover. Inspirirani plavim detaljima iz Jyskove kolekcije The Thinker, stvorili smo idealno okruženje za jednog mislioca.

Galerija Spavaća soba The Thinker Spavaća soba The Thinker Spavaća soba The Thinker +14 Spavaća soba The Thinker

1. Spavaću sobu ukrasite detaljima u umirujućoj plavoj boji

Plava boja simbolizira sigurnost, opuštenost i misaonost, stoga je idealna za sve one sklone opuštanju i promišljanju. Kombinirajte teksture i nijanse plave boje kako biste stvorili ugođaj koji podsjeća na more i nebo. Upravo za takvo uređenje inspirirali smo se novim Jyskovim trendom The Thinker, koji stvara idealno okruženje za jednog mislioca.

Spavaću sobu ukrasite detaljima – ukrasnim kutijama, okvirima za slike, svijećnjacima, teglama i biljkama. Time ćete naglasiti čiste linije i geometrijske elemente sobe koju smo uredili u skandinavskom stilu. No nemojte pretjerivati s detaljima jer minimalizam potiče smirenost i jednostavnost. Kako bi naglasak ostao na umirujućoj plavoj, od boja smo još unijeli sive i crne komade namještaja.

Spavaća soba The Thinker Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić

2. Odaberite posteljinu i dodatke za krevet iz snova

San pruža tijelu prijeko potreban odmor i potiče kreativnost, upravo zato vaš krevet mora biti udobno mjesto u kojem se osjećate sigurno. To je lako uz nježnu posteljinu, dekorativne jastučiće i baršunastu deku. Uz takve dodatke bit će vam gušt buditi se ujutro, a neće vam biti mrsko ni slagati krevet kad znate da krajnji rezultat izgleda kao slika iz kataloga.

Spavaća soba The Thinker Spavaća soba The Thinker (Foto: Sandro Sklepić)

Neka krevet bude vaša zona za opuštanje na kraju radnog dana punog promišljanja. Odvojite se od svih distrakcija, utonite u plavu posteljinu i odmorite mozak.

Spavaća soba The Thinker Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić

3. Stvorite svoj kutak za uživanje u trenutku

Stvorite svoj kutak u kojem ćete moći napuniti baterije, promišljati i uživati u trenutku. Za kutak u kojem ćete utonuti u neki drugi svijet treba vam tek jedna udobna fotelja. Prostor odijelite tepihom od umjetnog krzna i zaokružite samostojećom lampom.

To će osim kutka za razmišljanje biti idealno mjesto za čitanje jer je prostor dobro osvijetljen i udoban, a i spavaća soba najmirnija je prostorija.

Spavaća soba The Thinker Spavaća soba The Thinker Foto: Sandro Sklepić


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju