Osjećaj izoliranosti svima nam teško pada te je važno osmisliti dobre načine za kontaktiranje s onima koji nam nedostaju. Iako je razgovor uživo nezamjenjiv način komunikacije, vrijeme je da druženja premjestimo u virtualni prostor.

 

Galerija

Bez obzira na to jeste li udaljeni od njih možda svega nekoliko metara ili nekoliko stotina kilometara, postoje mnoge aplikacije koje nude videopozive te omogućuju da se sastanete s dragim ljudima koji će vam istog trena staviti osmijeh na lice.

Svakodnevnim online kontaktom stvorit ćete osjećaj prisnosti te maksimalno iskoristiti vrijeme na produbljivanju odnosa i njihovu poboljšanju, što je veoma važno u ovako teškim vremenima.

Iako se za takve sastanke nije potrebno unaprijed dogovarati i posebno uređivati, mora se priznati da nas je ipak ova pandemija prisilila na promjenu modnog izričaja; trenutačno svi težimo velikoj udobnosti.

Bijela majica s cvjetnim motivima, 14.99 eura, H&M Foto: PR

No treba pripaziti da se ne uljuljkamo u osjećaj opuštenosti te da se on ne pretvori u zapuštenost, trenutak kada prestajete obraćati pažnju na sitnice, koje će sigurno netko primijetiti u vašem domu ili s druge strane ekrana.

Stoga nemojte dati ovom virusu da stopira vašu modnu kreativu i crpite inspiraciju s prozora koji gleda na susjedovu magnoliju ili trešnju koja je tek procvjetala.

Birajte odjeću koja je vedra, podsjeća na neka ljepša vremena, s raznim otkačenim uzorcima koji će pogodno utjecati na vas. Time ćete ostaviti dobar dojam na sugovornike s druge strane videopoziva.

Aktivirat ćete dobro raspoloženje ako se pojavite u otkačenoj, ali udobnoj majici s kapuljačom s motivom nekog lika iz Disneyjeve ekipe, predimenzioniranoj majici kratkih rukava s printom neodoljivih jagoda ili pak u udobnoj pidžami s motivom hamburgera i pomfrita, koji može biti izvrstan okidač za početak razgovora.

Predimenzionirana majica s Disney motivom, 14.99 eura, H&M Foto: PR

Sigurni smo da će vaš modni odabir, koji možete pronaći na web-stranici, za taj razgovor povoljno utjecati i na osobu s druge strane ''žice'', u kojoj ćete probuditi elan i volju za spremanjem unutar njezina četiri zida.

U nastavku vam donosimo deset odličnih komada koji će razveseliti vaše najdraže, a koje možete nositi ''po kući'', ali i ''po vani'' kada cijela ova situacija završi. Stoga, dogovorite vrijeme, pripremite si grickalice i piće po želji, obucite najudobniju kombinaciju i nazovite prijateljicu koju dugo niste vidjeli.
Ako joj se svidi vaš odabir za virtualni randevu, uvijek joj ga možete poslati putem H&M web shopa.


Sreća u doba korone? Nije oksimoron.