Osjećaj izoliranosti svima nam teško pada te je važno osmisliti dobre načine za kontaktiranje s onima koji nam nedostaju. Iako je razgovor uživo nezamjenjiv način komunikacije, vrijeme je da druženja premjestimo u virtualni prostor.

  Galerija Bijela majica s cvjetnim motivima, 14.99 eura, H&M Bijela tunika s printom, 14.99 eura, H&M Crna majica s kapuljačom i obostranim printom, 29.99 eura, H&M +7 Duga majica s kapuljačom, 29.99 eura, H&M

Bez obzira na to jeste li udaljeni od njih možda svega nekoliko metara ili nekoliko stotina kilometara, postoje mnoge aplikacije koje nude videopozive te omogućuju da se sastanete s dragim ljudima koji će vam istog trena staviti osmijeh na lice.

Svakodnevnim online kontaktom stvorit ćete osjećaj prisnosti te maksimalno iskoristiti vrijeme na produbljivanju odnosa i njihovu poboljšanju, što je veoma važno u ovako teškim vremenima.

Iako se za takve sastanke nije potrebno unaprijed dogovarati i posebno uređivati, mora se priznati da nas je ipak ova pandemija prisilila na promjenu modnog izričaja; trenutačno svi težimo velikoj udobnosti.

Bijela majica s cvjetnim motivima, 14.99 eura, H&M Bijela majica s cvjetnim motivima, 14.99 eura, H&M Foto: PR

No treba pripaziti da se ne uljuljkamo u osjećaj opuštenosti te da se on ne pretvori u zapuštenost, trenutak kada prestajete obraćati pažnju na sitnice, koje će sigurno netko primijetiti u vašem domu ili s druge strane ekrana.

Stoga nemojte dati ovom virusu da stopira vašu modnu kreativu i crpite inspiraciju s prozora koji gleda na susjedovu magnoliju ili trešnju koja je tek procvjetala.

Birajte odjeću koja je vedra, podsjeća na neka ljepša vremena, s raznim otkačenim uzorcima koji će pogodno utjecati na vas. Time ćete ostaviti dobar dojam na sugovornike s druge strane videopoziva.

Aktivirat ćete dobro raspoloženje ako se pojavite u otkačenoj, ali udobnoj majici s kapuljačom s motivom nekog lika iz Disneyjeve ekipe, predimenzioniranoj majici kratkih rukava s printom neodoljivih jagoda ili pak u udobnoj pidžami s motivom hamburgera i pomfrita, koji može biti izvrstan okidač za početak razgovora.

Predimenzionirana majica s Disney motivom, 14.99 eura, H&M Predimenzionirana majica s Disney motivom, 14.99 eura, H&M Foto: PR

Sigurni smo da će vaš modni odabir, koji možete pronaći na web-stranici, za taj razgovor povoljno utjecati i na osobu s druge strane ''žice'', u kojoj ćete probuditi elan i volju za spremanjem unutar njezina četiri zida.

U nastavku vam donosimo deset odličnih komada koji će razveseliti vaše najdraže, a koje možete nositi ''po kući'', ali i ''po vani'' kada cijela ova situacija završi. Stoga, dogovorite vrijeme, pripremite si grickalice i piće po želji, obucite najudobniju kombinaciju i nazovite prijateljicu koju dugo niste vidjeli.
Ako joj se svidi vaš odabir za virtualni randevu, uvijek joj ga možete poslati putem H&M web shopa.


Sreća u doba korone? Nije oksimoron.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju