Nagrađivani hrvatski brend prirodne kozmetike Immortella Mediterranean Beauty na BeautyFestu je predstavio Bioretin-oil serum, novi proizvod za poboljšanje teksture, ujednačen ten i prevenciju starenja kože u svakoj dobi.

Galerija

Immortella-Mediterranean beauty inspirirana je prirodom i ljepotom Mediterana. Poznati su po tome što uspješno spajaju biljne ekstrakte i aktivne sastojke u potentne formulacije koje pokrivaju potrebe svih tipova kože. Svaki je sastojak koji koriste dragocjen, a svaki proizvod napravljen tako da se osjećate zadovoljno koristeći ga.

Upravo je takav i njihov novi uljni serum s bioretinolom. Inovativna formula kakva još nije viđena na našem području sveobuhvatno poboljšava razna stanja kože, a sve u jednom proizvodu. Serum aktivno djeluje protiv bora i finih linija, poboljšava teksturu kože, umiruje, regulira lučenje sebuma, ujednačava i posvjetljuje ten.

Bez neželjenih iritacija i nuspojava retinola

Svestrana formula s bioretinolom (3 %), ceramidima i antioksidansima umiruje, štiti i učinkovito djeluje bez crvenila i peckanja kože. Bioretin-oil serum siguran je za korištenje u dnevnoj rutini jer ne uzrokuje osjetljivost na sunce poput klasičnih retinola, on sadrži prirodnu i stabilnu zamjenu za retinol dobivenu iz ekstrakta biljke Bidens Pilosa.

Uz bioretinol sadrži i skvalan, nemasno ulje koje dubinski hidrira, hrani i štiti kožnu barijeru te u konačnici pomaže da aktivni sastojci prodru dublje u kožu. Ekstrakt nara koji je bogat antioksidansima i punicičnom kiselinom djeluje protuupalno i regenerativno, a ceramidi iz zobi pomažu u zadržavanju vlage u koži, obnavljaju i štite kožnu barijeru.

Bioretin-oil serum Foto: Karlo Klasić/Nova Studio

Retinol koji mogu koristiti i trudnice

Bioretin-oil serum namijenjen je za sve tipove kože s naglaskom na problematičnu, kožu s teksturalnim promjenama i zrelu kožu. Zahvaljujući nježnoj formuli prikladan je za problematičnu kožu sklonu aknama i kožu osjetljivu na retinole, a mogu ga koristiti i trudnice i dojilje.

Svakodnevnim korištenjem prevenira fotostarenje kože i smanjuje pigmentacijske promjene bez neželjenih iritacija i nuspojava retinola, pa ne morate strahovati od perutavosti, suhoće ili reakcije nakon izlaganja suncu.

Ovaj uljni serum koristite ujutro i navečer kao zadnji korak u rutini njege tako da ga nježno umasirate na očišćenu kožu lica i vrata. Uz njega možete kombinirati i ostale proizvode Immortella, poput okoloočne kreme s bioretinolom koja zaglađuje, posvjetljuje i hidrira.

 

Immortella Mediterranean Beauty Foto: Karlo Klasić/Nova Studio

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Immortella po najvišim profesionalnim standardima.