Neki praktični modni trendovi naiđu na sveopće odobravanje, sve obore s nogu i brzinom munje uvuku se u našu svakodnevicu, a ima u onih koji izazovu podjelu mišljenja i rasprave.

Galerija

Jedan od potonjih je i polarizirajuć trend nošenja papuča u javnosti. Zvijezde su ga odavno prihvatile, a u posljednje vrijeme papuče su čest prizor i u street style kombinacijama hrvatskih gradova.

Naravno, nisu u pitanju klasični modeli. Najpopularnije su papuče brenda Ugg i njihove vjerne kopije koje se uistinu viđaju na svakom koraku. Poznate dame viđali smo u raznim modelim Uggovim modelima.

Jennifer Lopez u papučama Coquette Foto: Profimedia

Primjerice, Sophie Turner i Gigi Hadid obožavaju model Tazz, Jennifer Lopez nosi Scufette II i Coquette, a Ashley Simpson ne odvaja se od modela Funkette.

Ashlee Simpson nosi papuče Funkette Foto: Profimedia

Njega smo vidjeli i u efektnom izdanju na zagrebačkoj špici. Zgodna dama maksimalno je iskoristila popularnost trapera i "isfurala" odličan traper-baloner s kariranim uzorkom.

Zgodna dama na zagrebačkoj špici u papučama Funkette Foto: Josip Moler/Cropix

Poglede ljubiteljica torbi mamila je elegantnim modelom Le 37 iz ponude francuske modne kuće Saint Laurent, a odabirom obuće pokazala je da ide ukorak s trendovima, ali i da voli udobnost.

Ugg Funkette Foto: Karla

Model Funkette s gornjištem od brušene kože podstavljen je ovčjim krznom, a ima i elastičan zaštitni remen koji sprječava papuču da sklizne i tako osigurava stopalo prilikom kretanja.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Foto: Josip Moler/Cropix

Iako papuča ima punu platformu zbog koje biste mogli pomisliti kako je teška, zapravo je u pitanju vrlo lagan model s potplatom u kojem se nalazi pjena na bazi šećerne trske.

Papuče brenda Ugg na zagrebačkoj špici Foto: Josip Moler/Cropix

Ljepotica sa zagrebačke špice potvrdila popularnost najvećeg jesenskog trenda

Wow! Riskantan spoj Matrixa i boho stila na zagrebačkoj špici urodio fantastičnim izdanjem

Štikle ljepotice iz Zagreba prave su kradljivice pogleda i ne prolaze neprimijećeno