Po završetku 'Farme' kandidati koji su ostali do samoga kraja uključujući i pobjednika Krastijana Rahimovskog uputili su se u Polikliniku Nemetova kako bi provjerili svoje zdravstveno stanje. Uz vađenje krvi i EKG, farmeri su odlučili provjeriti i kondiciju te fizičku snagu

Nakon napora i stresa proživljenog na 'Farmi', finalisti su posjetili Polikliniku Nemetova te dobili priliku preispitati svoje navike i stil života što ga čine prehrana, tjelesna aktivnost i briga o vlastitom tijelu.

Farmeri su napravili pregled koji uključuje vađenje krvi i EKG, te su posjetili medicinski fitness centar kako bi provjerili kondiciju i fizičku snagu.

Na spomen vađenja krvi Jelena Bosančić i Ivo Amulić nisu bili presretni, ali su se razveselili kada su nalazi pokazali kako nema razloga za zabrinutost.

Pobjednik ovogodišnje farme Kiki Rahimovski veselio se odlasku u 'Polikliniku Nemetova' jer je zbog nezgode na najpoznatijoj farmi u Hrvatskoj te nepravilne prehrane i velikih fizičkih napora želio saznati kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

'Na farmi smo živjeli u nehigijenskim uvijetima i smršavio sam šest kilograma, pa sam odlučio doći u Polikliniku Nemetova kako bi napravio sve testove jer tu ima sve što mi treba', izjavio je Kiki.

Poliklinika Nemetova nastala je 1978. od Centra za dijagnostiku, a 1997. registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku.

U Poliklinici rade specijalisti brojnih specijalnosti, a razvijena je i suradnja s vodećim imenima hrvatske medicine.

Pacijentima su svakodnevno na raspolaganju interna medicina, kardiologija, radiologija, kirurgija, dermatologija, neurologija i psihijatrija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, gastroenterologija, ortopedija, ginekologija, otorinolaringologija, okulistika, nuklearna medicina, onkologija, medicina rada s pripadajućim djelatnostima te biokemijsko-hematološki laboratorij.

>> VIDEO Žana Štrbac: Depiliram se britvicom!

>> VIDEO: Angie umalo zaspala na stolu za masažu

>> Ella: 'Sretna sam jer sam potpuno zdrava!'

Program za regulaciju tjelesne težine kojem su pristupili i farmeri namijenjen je svima koji imaju problema s tjelesnom težinom.

Vježba se po individualnom programu kojeg nakon testiranja izrađuje kineziolog iz Poliklinike Nemetova.

Program za regulaciju tjelesne težine uključuje i :
- Internistički pregled – na indikaciju specijalist fizijatar
- Laboratorijske pretrage
- Nutricionističko savjetovanje i obrada
- Cjelovita analiza tjelesne mase i izrada individualnog programa prehrane
- Psihologijsko savjetovanje i podrška
- Analiza stila života i identificiranje vlastitih slabosti i snaga za uvođenje pozitivnih promjena
- Kineziološka obrada
- Individualna izrada programa tjelesne aktivnosti, mjesec dana vježbanja 3 puta tjedno u medicinskom fitnes centru.

>> Ivan Hrvatska: Imam 1 kilogram masti i 6 litara vode viška!

>> VIDEO Stjepan Božić: Na Farmi sam zaradio trnce u prstima

>> Kontrolom tjelesne težine do ljepšeg izgleda i boljeg zdravlja