Bolovi u kostima uzrokovani sjedačkim načinom života te ozljedama svojstvenih rekreativcima i profesionalcima, na žalost su poznati gotovo svima. Upravo njima, kao i svima koji svoju kožu žele zaštiti od sunca, namjenjeni su prirodni dodaci prehrani koji kao osnovu imaju sastojak astaksantin

Ovih su dana pune teretane vježbača, a posebno vježbačica koje su shvatile kako je krajnje vrijeme da svoju liniju do ljeta dotjeraju u formu i tako se pripreme za izlaganje sunčevim zrakama.

U toj silnoj želji za što ljepšim izgledom često se zaboravlja da nije baš korisno preforsirati se pa mnogi vježbači završavaju s upalama mišića ili zglobova.

Entuzijazam za vježbanje svakako je pohvalan, no on ne mora nužno biti bolan. U tome vam učinkovito može pomoći JointAstin, prirodni dodatak prehrani koji je u mnogim američkim kliničkim istraživanjima pokazao odlične rezultate upravo kod smanjenja upalnih procesa i zaštite zglobova i mišića i to kod aktivnih sportaša, no i rekreativaca.


I onima zrelije i starije dobi svakodnevno suočeni s artritisima, upalama karpalnog kanala i sličnim tegobama, ovaj će preparat isto tako pomoći. Glavni sastojak JointAstina je astaksantin, prirodni karotenoidni pigment iz algi s iznimnim antioksidativnim djelovanjem, jer je 550 puta jači od vitamina E i 10 puta jači od beta karotena. Opušta (omekšava) upaljene zglobove i tetive te potiče nastanak nove i zdrave hrskavice.

Zbog vegetarijanskog glukozamina (ponovno izgrađuje površinu zglobova i njihovu strukturu), BioAstina, tamjana, bosvelije (biljni sastojak koji smanjuje bol, posjeduje protuupalna, protuartritična i analgetička svojstva i djeluje s jednakom snagom kao i neki konvencionalni lijekovi no bez nuspojava.) i omega 3 masnih kiselina (ubrzavaju ozdravljenje i ponovno stvaraju i jačaju stanične membrane u zglobovima, tetivama i mišićima.

Pripremite kožu za sunčeve zrake

Osim tijela potrebno je i kožu pripremiti za izlaganje suncu. U posljednje vrijeme sve je više alergija i opeklina izazvanih štetnim sunčevim zrakama.

Kreme za sunčanje nisu više dovoljna zaštita i potrebno je organizam pripremiti i iznutra pri čemu je izrazito djelotvoran DermaAstin, prirodni dodatak prehrani.

Ovaj je preparat najsnažniji prirodni antioksidans, 550 puta jači od vitamina E i 800 puta jači od koenzima Q10.

Obogaćuju ga i visokovrijedni sastojci poput ekstrakta luteina i zelenog čaja, dok mješavina lanenog ulja i maslinovo ulje iz organskog uzgoja, kao i ulje iz rižinih mekinja te vitamini C i E hrane kožu i održavaju ju zdravom kako bi se uspješno oduprla štetnom djelovanju sunčevih zraka.

DermaAstin zaustavlja djelovanje slobodnih radikala čime sprečava upale i opekline te privremeno starenje kože. Istovremeno pridonosi i smanjenju već postojećih sitnih bora.

DermaAstin i JointAstin potpuno su prirodni proizvod, 100% vegetarijanske formula bez GMO-a, a mogu se kupiti u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama.