Kako se povezati s mudrošću ženskog ciklusa i iskoristite je za strastveno i kreativno življenje otkrit će vam predavanje i radionica učiteljice alternativnih terapija Mirande Gray

Nakladnička kuća Planetopija i Ustanova Makronova, uoči Međunarodnog dana žena, organiziraju gostovanje Mirande Gray, autorice knjige Crveni mjesec koja će 4. i 5. ožujka u Makronovi predstaviti svoju knjigu Crveni mjesec i održati istoimenu radionicu koja se bavi ponovnim otkrivanjem i novim razumijevanjem ženske cikličke prirode.

Miranda je autorica nekoliko knjiga, umjetnica, dizajnerica i učiteljica alternativnih terapija. Svoj je rad posvetila proučavanju uloge žene u suvremenom društvu, njezina odnosa prema menstrualnom ciklusu te utjecaja ženske ciklične prirode na zahtjevne ritmove svakodnevnog života.

Održala je nekoliko predavačkih turneja po Europi te radionce u Velikoj Britaniji, Italiji i Kanadi. Živi i radi sa suprugom u Londonu.

petak, 4.3. promocija knjige Crveni mjesec u 19 sati

Crveni mjesec ženama omogućava razumijevanje i prihvaćanje kreativne, seksualne i duhovne moći tijekom menstrualnog ciklusa. Na temelju zapadnih mitologija i narodnih predanja, praktičnih vježbi i metoda istraživanja u njoj iznesenih, svaka će žena promijeniti način na koji razmišlja o sebi, svojem ciklusu i životu općenito! Pozivamo vas na promociju priručnika koji je mnoge žene nadahnuo da prihvate i u pozitivnom svjetlu sagledaju jedinstvenost ženskog ciklusa. Predavanje je besplatno!

subota, 5.3. radionica Crveni mjesec od 10 do 17.30 sati

Na interaktivnoj radionici ćete steći znanja o četiri drevne božice menstrualnog ciklusa i njihovim moćima, povezati se sa svojom unutarnjom energijom kroz meditacije i vizualizacije, istražiti kako ove energije izraziti u svakodnevnom životu i kako zadovoljiti potrebe svojih cikličkih božica da bi se postiglo ispunjenje.

Više o predavanju i prijavama pročitajte na stranici Makronove.