Brojna poznata lica iz svijeta zabavne industrije u ovom trenutku nalaze se u Parizu povodom Tjedna mode. Među njima je i Zendaya, 26-godišnja američka glumica i miljenica modnog svijeta, koja je sve iznenadila svojim dolaskom na reviju modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2023. godine.

Galerija

Naime, Zendaya je ambasadorica i zaštitno lice modne kuće Valentino, ali na njihovoj reviji održanoj samo dan ranije nije se pojavila.

Mnogi se sada s pravom pitaju znači li ovo da Zendaya prekida suradnju s Valentinom i započinje novu s francuskom modnom kućom. Uskoro ćemo sigurno saznati je li ovaj potez bio slučajan ili glumica uistinu postaje nova ambasadorica Vuittona.

Zendaya i Nicolas Ghesquière, kreativni direktor ženskih kolekcija u Louisu Vuittonu Foto: Profimedia

U očima svojih obožavatelja i modnih kritičara Zendaya je modno nepogrešiva, ali ovaj put njezina kombinacija nije naišla na sveopće odobravanje.

Naime, mnogima se nije svidjelo izdanje u kojem se pojavila na reviji. Komplet sa životinjskim uzorkom sastavljen od kratkih hlača i sakoa ispod kojeg je nosila crni top glumica je spojila s visokim čizmama koje su također bile ukrašene životinjskim uzorkom.

Zendaya u životinjskom uzorku od glave do pete Foto: Profimedia

Upravo je količina tog efektnog printa većini bila sporna. I modni znalci smatraju kako se životinjski uzorak mora pažljivo dozirati i kombinirati s neutralnijim komadima kako ne bi prevladao. Uzorak na čizmama je višak, Crne bi bile bolje, ne sviđa mi se, prvi promašaj, Ovo je prvi put da Zendaya ima loš look i Neka se drži podalje od Louisa Vuittona samo su neki od komentara na račun ovog izdanja.

Naravno, ni pohvala za njezinu kombinaciju ne nedostaje. To je Zendaya, ona može sve, izgledala bi dobro i u plastičnoj vreći, zaključila je jedna korisnica Instagrama.

Zendaya na reviji modne kuće Louis Vuitton Foto: Profimedia