Brojna poznata lica iz svijeta zabavne industrije u ovom trenutku nalaze se u Parizu povodom Tjedna mode. Među njima je i Zendaya, 26-godišnja američka glumica i miljenica modnog svijeta, koja je sve iznenadila svojim dolaskom na reviju modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2023. godine.

Galerija Zendaya i Nicolas Ghesquière, kreativni direktor ženskih kolekcija u Louisu Vuittonu Zendaya na reviji modne kuće Louis Vuitton Zendaya u životinjskom uzorku od glave do pete +1 Zendaya na Pariškom tjednu mode uoči revije modne kuće Louis Vuitton

Naime, Zendaya je ambasadorica i zaštitno lice modne kuće Valentino, ali na njihovoj reviji održanoj samo dan ranije nije se pojavila.

Mnogi se sada s pravom pitaju znači li ovo da Zendaya prekida suradnju s Valentinom i započinje novu s francuskom modnom kućom. Uskoro ćemo sigurno saznati je li ovaj potez bio slučajan ili glumica uistinu postaje nova ambasadorica Vuittona.

Zendaya i Nicolas Ghesquière, kreativni direktor ženskih kolekcija u Louisu Vuittonu Zendaya i Nicolas Ghesquière, kreativni direktor ženskih kolekcija u Louisu Vuittonu (Foto: Profimedia)

U očima svojih obožavatelja i modnih kritičara Zendaya je modno nepogrešiva, ali ovaj put njezina kombinacija nije naišla na sveopće odobravanje.

Naime, mnogima se nije svidjelo izdanje u kojem se pojavila na reviji. Komplet sa životinjskim uzorkom sastavljen od kratkih hlača i sakoa ispod kojeg je nosila crni top glumica je spojila s visokim čizmama koje su također bile ukrašene životinjskim uzorkom.

Zendaya u životinjskom uzorku od glave do pete Zendaya u životinjskom uzorku od glave do pete (Foto: Profimedia)

Upravo je količina tog efektnog printa većini bila sporna. I modni znalci smatraju kako se životinjski uzorak mora pažljivo dozirati i kombinirati s neutralnijim komadima kako ne bi prevladao. Uzorak na čizmama je višak, Crne bi bile bolje, ne sviđa mi se, prvi promašaj, Ovo je prvi put da Zendaya ima loš look i Neka se drži podalje od Louisa Vuittona samo su neki od komentara na račun ovog izdanja.

Meni je ovo...

glasova:

Naravno, ni pohvala za njezinu kombinaciju ne nedostaje. To je Zendaya, ona može sve, izgledala bi dobro i u plastičnoj vreći, zaključila je jedna korisnica Instagrama.

Zendaya na reviji modne kuće Louis Vuitton Zendaya na reviji modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju