Dubrovačko vjenčanje godine između milijarderke Fabiole Beracasi i investicijskog bankara Jasona Beckmana privuklo je pažnju hrvatske i svjetske javnosti zbog brojnih uzvanika iza najblistavijih krugova jet-seta. A kako izgleda moda na najskupljim vjenčanima pokazalo nam 5 uzvanica različitih stilskih izriičaja

Kao jedna od najatraktivnijih lokacija za vjenčanje gotovo uvijek se istuče Dubrovnik. Kao prekrasnu i romantičnu kulisu ne žele ga samo hrvatske mladenke, već i one koje su spremne prevaliti nekoliko tisuća kilometara ne bi li u Gradu izrekle sudbonosno 'DA'.

Jedna od njih je i bogata nasljednica Fabiola Beracasa koja se za investicijskog bankara Jasona Beckmana udala u dubrovačkoj palači Sponza pred više od 400 uzvanika.

Mladenka se u čipkastoj vjenčanici naglašenog struka i dugog šlepa prošetala Stradunom okružena djevojčicama odjeven u konaovske nošnje koje su joj nosile dugačak veo.

Stil uzvanica je varirao od ležerne do ekstravagantne elegancije, a kao zajednička nit svih odabranih kombinacija definitivno je naglašen kolorit koji je bio vidljiv na cvjetnim uzorcima i modnim dodacima.

Kako je izgledalo 5 najupečatljivijih dama na dubrovačkom vjenčanju godine pogledajte u našoj fotogaleriji: